Jump to content

Recommended Posts

Гледам, че е имало тема за PS3, а едновременно с това расте броя на PS4 любителите и във форума, та викам да отворя тема за съвети и впечатления...

 

Малко инфо от мен - за съжаление рядко ми остава време, а и никога не съм бил голям геймър, но до момента заглавията в моята картотека са:

 

Killzone - Shadow Fall 

DF7lNsS.jpg

Превъртях я, може би не е нищо чак впечатляващо като графика и ефекти, но лично на мен ми хареса, доста разнообразни сюжети, а и може би защото беше първата игра, която играх с PS4 и се насладих доста

 

Need For Speed - Rivals

6s2dfPQ.jpg

Почти не съм я играл, половинката даже повече и налита.... нещо се опасявам, че ми е поминало времето за такъв тип игри, а и голямото разочарование бе, че няма Local Multiplayer, не го очаквах. Ще я захапя някой ден пак поне за малко, все пак е стойностна игра, спор няма.

 

Crimes & Punishments: Sherlock Homes 

cxgg97U.jpg

Приятна детективска игричка за убиване на времето. Стигнах до някъде и от време на време като ми се играе нещо по-лежерно я разцъквам. Още не съм разбрал за каква аудитория е замислена - на моменти ми идва много детска, в други случаи се изисква малко повече логика/четене/мисъл.... 

 

Grand Theft Auto (GTA) V

P2FSBZS.jpg

Страхотна игра! Може би любимата ми за сега! Нещо и зациклих наскоро и не знам какво се очаква да направя та за това малко съм я паркирал, но иначе няма игра, която да дава толкова огромно разнообразие! Лично на мен ми е малко сложно да проследявам историята и няколкото герои, играя мисия за мисия, но въпреки това - кеф!

 

The Last of Us - Remastered 

zhz7jou.jpg

От скоро я захапах по препоръка на колега от форума - може би за момента има огромен шанс поне да се изравни с GTA V в класацията ми! Готина графика, интересна, активна и смислена.... въобще определено кефи! Бих я препоръчал и аз определено!

 

Destiny

FKUa2Sy.jpg

Още не съм я пускал

 

The Evil Within

W1DoIX0.jpg

Още не съм я пускал, но имам доста апетит към нея, пазя си я за след The last of us ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 240
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

NFS е страшно, страшно тъпа, без коментар направо, най-слабото NFS произвеждано до сега. Drivers Club е далеч по-реалистична и приятна за игра, ако ти се връткат кръгчета на писта. Килзоуна го превъртях, бозава история, но графиката беше добре, забавна, но нищо особенп. The last of Us е страшна игра, с нея ми дойде плейстейшъна и я превъртях с кеф. В момента джъткам Дестини  доволно много, ако някой иска да джоийнне fireteam да пише лично :) Взел съм Thief, но не съм я почвал. Shadow of Mordor много ме изкефи, с кеф я превъртях и играх още след това малко, the Order 1886 също беше баси добрата игра, направена уникално красиво.

 

Някой от СФ ако му се сменят игри имам Middle-earth: Shadow of Mordor, The Order 1886 и The Last of Us - Ps4 :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

+1 за НФС мноо тъпа, играх 20-30 мин и ми писна.

Имам за смяна Call of Duty Advanced Warfare, нещо от тоя сорт търся - Mw3 или KillZone, след няколко дни ще пусна и Watch Dogs

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добра тема, Moonland :zustimm: Кажи ми докъде си стигнал, за те ориентирам, понеже напреднах много сериозно (около 50%)?

 

Единственото което играя към момента е GTA - БРУТАЛНА! Тревър ми стана любимия персонаж. В тази игра всичко е на топ ниво - диалози, монолози, самите герои, масивност, разнообразие. Продължителността на кампанията е повече от приятно дълга. Oбирите, копеле - динамичното прескачане от Майкъл, през Франклин та до Тревър :stupid: Tоновете перфектна музика  :flehan: Изобщо много, ама много направена игра, към която бях адски скептичен, но ме изненада приятно.  

 

За Destiny, ще се включа малко по - късно, тъй като ще мъча платината на GTA.

 

 

Дайте разни ID - та да постваме в темата или на личен смс?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да ти кажа дори не знам с кой играя - май Тревър :D Нещо не мога да проследя съвсем връзката между персонажите, както и смисъла на това да ги има... уж можеш да превключваш между тях, пък всеки път като понеча - другите се "криели" и не били налични  :stupid:

Лично на мен това с различните герои не ми харесва - колкото по-навързан е сценария на една игра, толкова по-безсмислена става тя за хора, които не цъкат ежедневно по няколко часа. Иначе всичко друго е наистина топ както отбеляза и ти! Играта супер много кефи.

 

Има ли как да разбера какво реално се очаква да направи героя като следваща стъпка? Просто се лутам, нищо не се случва, нищо не намирам, правя някакви доста катастрофални опити да летя със самолет... и колкото и да е забавно просто да простея по улиците и да пуцам по ченгетата докато ме опуцат те - нещо поомръзна и не знам къде да ходя. Никой не си вдига телефона  :nixweiss:


П.с. понапреднах с The last of us и все повече кефи, наистина бих казал в момента ми е на равно с GTA като фаворити! 

По-малко разнообразна от GTA с оглед на мисии и т.н., но с много по-стегнат и лесен за проследяване сценарий, интересно развитие и на моменти доста предизвикателна!

Просто е и малко по-друг тип игра, не би трябвало да се сравняват директно разбира се, но определено препоръчвам! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Връзката между персонажите почва още от самото начало и би следвало да си я схванал :) Историята те води, като малко дете за ръчичка, гледаш главните букви (L, M, R, T etc.) по картата, това ти е основната линия, малките букви, въпросителните и черепите са ти сайд кю - та. Относно сценария съм на различния полюс, колкото по - многопластов, толкова по - интригуващ.

Няма опция за следващата ти стъпка - единствено, като почнеш мисия Options > Brief.

 

За да те ориентираме, какво следва, влизаш в Options > Game > Load Game. Поглеждаш в дясно къде ти е Autosave и ми казваш, коя е последната мисия, която си минал.


Някой поръча ли новия  The Witcher: Wild Hunt?

 

Редактирано от Караконджул
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Минах кампанията на GTA! Бих я изиграл още веднъж/10! Мислех си, че заемките от филмите, ще я клишират, но в крайна сметка съм доволен. Натискам за платината. Останаха ми 3 офлайн ачивмънта и почвам онлайн.

Взех:

mHvzpEx.jpg

Изиграх интрото и ми допадна :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като се върна пак на GTA ще пиша да ме ориентираш къде съм се забил ;)

За момента се кефя все още максимално на The Last of Us... мисля вече мога смело да кажа, че ми стана фаворит измежду тези, които имам!! Много яка!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам PS3 слим без хак и с около 25 игри, 2 джойстика, хендсфрий, камера, motion controller и се чудя струва ли си да го махна и да взема PS4, които масово вървят с един контролер и с една игра.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано (Редактирано)

Най-добре да имаш и двете, предвид игрите и оборудването, което вече имаш :) А че PS4 си заслужава пред PS3 - спор няма.

 

Двата основни недостатъка на PS4, които правят притежаването и на PS3 смислено обаче са:

  • Online играенето при PS4 е само платено
  • Броят на local multiplayer игри (на една конзола) при PS4 е силно ограничен.
Редактирано от Moonland
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Споко де, тая и следващата година ще излезнат маса заглавия. Иначе платения мултиплейър ти дава доста фрии неща освен това, по няколко игрици на месец, темички и тн. Пък и е и 10лв или нещо такова така, че много важно. PS3 си е морално остаряла конзола, продавай докато можеш, че след година като излезе пс5 примерно и става непродаваеема

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отзад напред - N1995 цикъла на конзолите, не е толкова кратък. Но си прав, че се обезценява, независимо че е с такова оборудване.

Платения мултиплеър е максимум 100 лв. за година (Злобила беше споменал, че е купил за 40$).

PS3 и PS4 си приличат само по логото. Последната не само, че е уникално красива, като дизайн, ами техническите ѝ характеристики, за парите, които плащаш са много повече от доволни. Аз лично бих си запазил тройката.

Тъй като говорим за GTA, ето сравнение между двете конзоли:

Moonland, явно TLoU си струва бая, щом я смяташ за по - добра от GTA. Оглеждам се за нея, но май преди това ще взема Bloodborne и The Witcher 3: Wild Hunt. Аз от кога разправям, да видим къде си стъкнал :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано (Редактирано)

За човек като мен, който понечва да играе онлайн два пъти в годината, 50лв на игра са ми множко - за толкова мога да си играя с нещо женско и на живо (образно)! За това предпочитам да имам тази възможност когато поискам, безплатно. При PS3 има и немалко игри, които си струват, локалния милтиплейър също за мен е голямо предимство.

За това и си купих PS3 след като вече бях купил PS4 :) сега имам най-доброто и от двата свята, 3-ката я купих на много сносна цена втора ръка, с 4 джойстика, камера, някакви палки, които не разбирам (може би щото не правя гимнастика пред телевизора) и около 15 игри...
Продължавам да си ги играя, в т.ч. FIFA 14, докато не взема FIFA 16 за PS4 :)

За мен това е смислено решение предвид ниската цена на 3-ките вече, а че не замества 4-ка - няма спор никакъв.

За това и съвета ми към колегата - продажбата на PS3-ката според мен е безсмислена, но пък добавянето на PS4 и поетапното и дооборудване с допълнителен хардуер и игри - определено си заслужава.

Редактирано от Moonland
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за 40$ го купих от ибей ps+ за година, ма май го ползвам единствено за фифа-та, пробвах и cod ама са ебати зверовете не моа да фана фраг....

gta почти го приключих, после watch dogs и тогава ше видим, май един kill zone ще бодна, тия куестове не ме кефят като цяло, предпочитам да има пуканица :hilezh:

Редактирано от zlobil
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След ГТА не мисля че може да ти хареса тая пародия с телефонните хакерчета :hilezh:

Нема толко тъп сюжет и толко неприятно шофиране.

 

Ако не си я пробвал досега, само ще ти кажа че главния герой може да сменя цвета на светофарите и да си пуска зелено когато реши само с едно цъкване на смартфона си. Предстааш ли си :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми....играх я даже, подари ми я един приятел за рожденния ден....мноого малоумна игра, изиграх първите две три мисии в които наистина всичко се правеше с телефона (хакване, крадене на пароли, управляване на камери за наблюдение) минах и през шофирането и се върнах на GTA  :hilezh:

 

Единствено ме успокоява че не аз съм давал пари за нея иначе щеше да е мноо голям epic fail  :steinigung:

Ама ще я изиграя малко по малко после на бартер в продавалника.  :zustimm:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доста се бях наточил на Watch Dogs и даже имах избор между нея и The Evil Within и се поколебах, ама май съм взел правилното решение :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кола, мотор, дете, жена, май няма да ми остане време за PS3, камо ли за PS4. Няма спор, че графиката и характеристиките са на по-добро ниво, ама за сега ще взема едно GTA5 и The evil whitin и ще си цъкам с PS3. Време нямаааааа.

 

Да не говорим, че уж се мисля за сравнително добър на Gran turismo 6 и сега нали има турнир GT Academy и съм некъде около Номер 40 000 - 50 000.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много се издразних, че волана на Logitech на който се разбивахме с приятели на PS3 не работи за PS4  ( G27 ). То бива бива, ама се оляха. Чак сега почнаха някакви преходници и тн да излизат ама късно чадо, барабар със седалката си замина. Сега пак нерва -нов волан и стол трябва да се взима :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...