Jump to content

Изчезнали светлини в купето след смяна на ксенон

OliverQueen

Recommended Posts

Здравейте, колеги! Имам следният проблем: днес си смених ксеноновите крушки на моето зверче. Оригиналните бяха на Филипс, но едната започна да свети в червен отенък и на борд-а ми излизаше символ, че е за смяна. За това смених направо двете крушки на двата фара с по-евтини китайски варианти. Но сега ми изчезнаха светлените вътре в купето, тези над шофьорското място и над задните седалки. Някаква идея как да се справя с този проблем. Не е болка за умиране, но си е дразнещо.

Благодаря предварително за отговорите!

Студени спойки в платката на плафона, има писано за това, няма връзка с фаровете. По-скоро ми е интересно как умираща крушка за ксенон ти е дала грешка на борда...

Защото на моменти не искаше да светне крушката и за това ми даваше на борда, че имам за смяна. А сега като се прибирах към вкъщи и едната от китайските ми загасна, но вали из ведро и нямах време да я погледна. Утре ще видя къде е проблема, ако се налага ще купя по-скъпи крушки, че тези не изкараха и 24 часа.

Рециклирай рефлекторите (които са на 100% умрели), провери контактите и кабелите, пастирай PVC-то отпред, абе въобще ревизия. Не знам как виждаш въобще с оригинални фарове на тия години.

Фаровете са пастирани, просто десния ксенон не иска да запали и се съмнявам за слаба връзка или просто китайските ксенони бързо са сдали багажа.

Фаровете и да са пастирани, ако не се поднови покритието на рефлектора ще имаш фарове ама друг път :D...белийв ми..от две седмици съм направил пълната ревеизия, рефлекрои, лупи,пастиране, нови крушки и няма смисъл да казвам колко голяма разлика има

Аз проблеми с фаровете нямам, само с ксеноновите крушки. Фаровете са ми добре, не разсейват светлината, не заслепяват другите шофьори и се вижда идеално. За това рециклирането ще изчака ;)