Jump to content

Ауди 90 няма ток до помпата

_Joro_

Recommended Posts

здр. Колата е Ауди 90 ps мотор 2.0 115к.с 5цилиндров и имам следния проблем. Когато закупих колата беше карана само на газ на бензин нищо не се случваше, на газ гърмеше палеше трудно и ми писна и разкарах газовото. Проблема в момента е, че като дам на контакт до помпата не идва ток погледнах бушона здрав е мислех си че е от релето подадох му директно ток и цъка което ме кара да мисля че работи но въпреки това като меря долу на буксите на помпата ток до там не отива и на помпата буксите са с два цвята червен и син кое и + кое -. Моля за съвет къде да търся проблема.

Помпата работи ли ? Пробвай да напръскаш бушонното табло с контактен спрей може да няма хубава връзка :) 

Като е имала газ дали не е добавено реле което да спира помпата докато работи на газ и то да прави проблем.

Имаше добавено реле но аз върнах инсталацията както си е била заводски, а релето си работи пробвах и с него и без него все си няма ток. Взех нова помпа старата беше спекла от застоял бензин който миришеше ужастно и сега ще промия резервоара ще сменя и горивния филтър.

Тръгна ли помпата? От шофьорската страна при АСЕ има два кабела, от които единият е за помпата. Ако питаш защо, не мога да ти отговоря. Един колега от форума си беше закупил нова помпа, потенциометър и какво ли още не, накрая му казах да провери този кабел. Оказа се че се е откачил. незнам при теб как е , но огледай около двигателя за откачени кабели, по спомен беше с жълт и някакъв друг цвят.

Ще огледам още няма ток до помпата, а и нямах време да се занимавам тези дни. Ако не стане ще пусна други кабели до нея и ще заработи: ) :)