Jump to content

Продавам Ауди А6 - комби.

Recommended Posts

Здравейте, колеги! 

Марка : Ауди

Модел : А6

Година : 2000

Двигател : 2.5 ТДИ, 150 коня,ръчни скорости

Екстри : Система против блокиране на гумите(АБС), система против превъртане на гумите(АСР), автопилот, СД с флашка и мисля, че всички други екстри са стандартните за А6.

Допълнителна и важна информация:

Колата е купена през 2008 от Италия на 243 хиляди километра.Тогава е обслужена (ангренажен ремък , всички ролки , водна помпа , пистов ремък, предни дискове, накладки) 
През 2010 на 265-270 хиляди претърпя тежък ремонт на стойност 4 хиляди с немски части и голяма отстъпка включващ по спомен разпределителните валове, кобилици, повдигачи, водачи на клапаните, клапани ,глави, турбо охлюв (може да има и още неща, но аз бях малък тогава и нямам много спомени). Преди 4 хиляди километра е сменявана предницата със задни дискове и накладки, както и цялата помпа е с нови уплътнения и гумички + семеринг и едно бутало - всичко е ново ( и няколко месеца след този ремонт изгоря електрониката на помпата, която също е сменена). Като цяло за всичките 7 години в които колата седя при баща ми се разболя от всичките си болежки "душегюба", но за сметка на всичките нерви и пари сега колата е като часовник, но баща ми я остави след като си взе нова. От 2008 насам е изминала 50 хиляди километра, поради това, че през повечето време не се е й карала, заради проблемите си. Колата има платени 2 вноски на каско и ГО за тази година + платен данък и винетка за 2016.Преди седмица са сменени филтрите, маслото и предните спирачни маркучи.В момента е с летни гуми на 1 сезон купени чисто нови миналата година и зимни купени този сезон. Има два чифта оригинални 16ки джанти. Външния й вид не е перфектен, но няма нищо фрапиращо. От вътре е запазена доста (изненадващо за кола на 295 хиляди според мен, но Ауди си е Ауди) Прилагам снимки със снимани всички забележки.

Цената  : 2500 (с лек коментар за колеги)

Контакти: От София съм. Телефон : 0885368245 може и на лично или тук в темата :))

DSCF9342.JPG

DSCF9345.JPG

DSCF9344.JPG

DSCF9346.JPG

DSCF9348.JPG

DSCF9347.JPG

DSCF9350.JPG

DSCF9358.JPG

DSCF9336.JPG

DSCF9364.JPG

DSCF9362.JPG

DSCF9363.JPG

Edited by wolverine

• 1 year later...

Подновявам отново обявата, тъй като на баща ми най-накрая реши твърдо да продава колата.  Разликите от обявата в момента са, колата е цялостно пребоядисана от дясната страна и двете брони, тъй като излизайки от гаража вятъра духна вратата, която нанесе щети на калника и предна дясна врата, после при ремонта боята беше в повече и оправихме и други щети.  Не е минала повече от 5 хиляди километра за тези почти две години, с чисто нов акумулатор е от 09.2016 , колата не беше палена цял януари и запали без никакви проблеми, единствено тавана се разлепи на едно място от студа за съжаление, но може да се оправи за 100лв или ще се свалят от цената.

Актуална цена: 3800

Не търсим никаква печалба от автомобила, вложените средства в него надхвърлят повече от двойно сумата, която му търсим, за това моля без пазарлъци от сорта, че има и за по 3 хиляди. Мога да гарантирам, че такъв автомобил в такова техническо състояние за тези пари в момента на пазара няма.

• 1 year later...

Здравейте, възобнобявам обявата отново, че горката кола вече не минава и по 200км месечно, винетка не е виждала от 2 години и само се пренасят боклуци с нея. Най-накрая го навих да пуснем обяви из сайтовете и да я махнем, че само гражданската, преглед и обслужване вървят на вятъра. Колата е определно за цяластно почистване вътре, тавана е за смяна, както съм написал горе, има и ляво каре също за смяна. До 1-2 седмици ще бъде измита и със сменено каре, само тавана ще остане за претапициране.

Крайна и категорична цена само с 1 комплект джанти - 2500, с двата 3000.  За мен това е направо подарък, ама по-добре да се вземе, докато още е в движение, че с това седене ще се скапе нещо накрая, а и трябва да се обслужи (ремъци, ролки). 

Карах я преди няколко месеца, върви си отлично. Ако има някой сериозен може да се докара в София.

Edited by alexxk

• 2 months later...

Ъп  2500 крайна цена с всичко, вече има и обява, а дано се продаде.

В момента е на 302 хиляди, съдейки по това, че съм пуснал тази тема 2015 и колата е била на 295, можете сами да сметнете колко много се кара колата :D 

Edited by alexxk

• 3 months later...