Jump to content

Продавам Ауди А6 - комби.


Recommended Posts

Здравейте, колеги! 

 

Марка : Ауди

 

Модел : А6

 

Година : 2000

 

Двигател : 2.5 ТДИ, 150 коня,ръчни скорости

Екстри : Система против блокиране на гумите(АБС), система против превъртане на гумите(АСР), автопилот, СД с флашка и мисля, че всички други екстри са стандартните за А6.

 

Допълнителна и важна информация:

Колата е купена през 2008 от Италия на 243 хиляди километра.Тогава е обслужена (ангренажен ремък , всички ролки , водна помпа , пистов ремък, предни дискове, накладки) 
През 2010 на 265-270 хиляди претърпя тежък ремонт на стойност 4 хиляди с немски части и голяма отстъпка включващ по спомен разпределителните валове, кобилици, повдигачи, водачи на клапаните, клапани ,глави, турбо охлюв (може да има и още неща, но аз бях малък тогава и нямам много спомени). Преди 4 хиляди километра е сменявана предницата със задни дискове и накладки, както и цялата помпа е с нови уплътнения и гумички + семеринг и едно бутало - всичко е ново ( и няколко месеца след този ремонт изгоря електрониката на помпата, която също е сменена). Като цяло за всичките 7 години в които колата седя при баща ми се разболя от всичките си болежки "душегюба", но за сметка на всичките нерви и пари сега колата е като часовник, но баща ми я остави след като си взе нова. От 2008 насам е изминала 50 хиляди километра, поради това, че през повечето време не се е й карала, заради проблемите си. Колата има платени 2 вноски на каско и ГО за тази година + платен данък и винетка за 2016.Преди седмица са сменени филтрите, маслото и предните спирачни маркучи.В момента е с летни гуми на 1 сезон купени чисто нови миналата година и зимни купени този сезон. Има два чифта оригинални 16ки джанти. Външния й вид не е перфектен, но няма нищо фрапиращо. От вътре е запазена доста (изненадващо за кола на 295 хиляди според мен, но Ауди си е Ауди) Прилагам снимки със снимани всички забележки.

 

Цената  : 2500 (с лек коментар за колеги)

 

Контакти: От София съм. Телефон : 0885368245 може и на лично или тук в темата :))

DSCF9342.JPG

DSCF9345.JPG

DSCF9344.JPG

DSCF9346.JPG

DSCF9348.JPG

DSCF9347.JPG

DSCF9350.JPG

DSCF9358.JPG

DSCF9336.JPG

DSCF9364.JPG

DSCF9362.JPG

DSCF9363.JPG

Редактирано от wolverine
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 year later...

Подновявам отново обявата, тъй като на баща ми най-накрая реши твърдо да продава колата.  Разликите от обявата в момента са, колата е цялостно пребоядисана от дясната страна и двете брони, тъй като излизайки от гаража вятъра духна вратата, която нанесе щети на калника и предна дясна врата, после при ремонта боята беше в повече и оправихме и други щети.  Не е минала повече от 5 хиляди километра за тези почти две години, с чисто нов акумулатор е от 09.2016 , колата не беше палена цял януари и запали без никакви проблеми, единствено тавана се разлепи на едно място от студа за съжаление, но може да се оправи за 100лв или ще се свалят от цената.

 

Актуална цена: 3800

 

Не търсим никаква печалба от автомобила, вложените средства в него надхвърлят повече от двойно сумата, която му търсим, за това моля без пазарлъци от сорта, че има и за по 3 хиляди. Мога да гарантирам, че такъв автомобил в такова техническо състояние за тези пари в момента на пазара няма.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 year later...

Здравейте, възобнобявам обявата отново, че горката кола вече не минава и по 200км месечно, винетка не е виждала от 2 години и само се пренасят боклуци с нея. Най-накрая го навих да пуснем обяви из сайтовете и да я махнем, че само гражданската, преглед и обслужване вървят на вятъра. Колата е определно за цяластно почистване вътре, тавана е за смяна, както съм написал горе, има и ляво каре също за смяна. До 1-2 седмици ще бъде измита и със сменено каре, само тавана ще остане за претапициране.

Крайна и категорична цена само с 1 комплект джанти - 2500, с двата 3000.  За мен това е направо подарък, ама по-добре да се вземе, докато още е в движение, че с това седене ще се скапе нещо накрая, а и трябва да се обслужи (ремъци, ролки). 

Карах я преди няколко месеца, върви си отлично. Ако има някой сериозен може да се докара в София.

Редактирано от alexxk
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 months later...

Ъп  2500 крайна цена с всичко, вече има и обява, а дано се продаде.

 

В момента е на 302 хиляди, съдейки по това, че съм пуснал тази тема 2015 и колата е била на 295, можете сами да сметнете колко много се кара колата :D 

Редактирано от alexxk
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 months later...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...