Vasil Atanasov Posted June 25, 2015 Report Share Posted June 25, 2015 Здравейте, колеги, имам нужда от съвет... Имам възможност да направя бартер с доплащане от моя страна - моето Ауди е C4 с ACE двигател (с газ) а другото е същия модел, но дизелово - двигател 2.5 с 6-степенната механична скоростна кутия. Моето Ауди е доста проблемно - не работи на бензин, на газ "играят" оборотите, но дори и при тези обстоятелства човека е съгласен на бартер. Аз му казах, че е най-добре да се смени двигателя на моето Ауди с по-големия (2.6), защото е по-добър и по-подходящ за газифициране. Засега единственото, което знам за другото Ауди е, че има за правене един лагер и че ел. стъклата не работят (я бушон, я нещо друго) и това е... Та незнам какво да правя и не ми се иска да съжалявам, ако прибегна към някакво действие... По тази причина се обръщам към вас... Благодаря, предварително! Поздрави )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stankofm Posted June 25, 2015 Report Share Posted June 25, 2015 (edited) Щом иска да се отърве от ААТ-то , знай,че има доста проблеми и то. Никой не дава Кон за Кокошка И аз карам 2.5 ТДИ , малко по-големия 140 к.с АЕЛ. Трябва да се увериш,че не го е хванала бялата смърти дали турбото е здрава и т.н. Може да му има доста работи ама това е на първо четене Edited June 25, 2015 by stankofm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasil Atanasov Posted June 25, 2015 Author Report Share Posted June 25, 2015 (edited) Ясно... А на какво трябва да обърна най-напред внимание, освен че си писал за турбото, колега...? Цитиране на предходно мнение! Edited June 28, 2015 by VBI Link to comment Share on other sites More sharing options...
stankofm Posted June 25, 2015 Report Share Posted June 25, 2015 Бяла смърт и преглед турбина са две различни работи. Бяла смърт е да няма компресия и зимата ще стой като паметник. Погледни за течове масла и т.н, окачване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts