Jump to content

Съвет за покупка на Ауди 100 C4 2.5 TD

Recommended Posts

Здравейте, колеги,

имам нужда от съвет... Имам възможност да направя бартер с доплащане от моя страна - моето Ауди е C4 с ACE двигател (с газ) а другото е същия модел, но дизелово - двигател 2.5 с 6-степенната механична скоростна кутия. Моето Ауди е доста проблемно - не работи на бензин, на газ "играят" оборотите, но дори и при тези обстоятелства човека е съгласен на бартер. Аз му казах, че е най-добре да се смени двигателя на моето Ауди с по-големия (2.6), защото е по-добър и по-подходящ за газифициране. Засега единственото, което знам за другото Ауди е, че има за правене един лагер и че ел. стъклата не работят (я бушон, я нещо друго) и това е...

Та незнам какво да правя и не ми се иска да съжалявам, ако прибегна към някакво действие... По тази причина се обръщам към вас...

Благодаря, предварително! Поздрави :)))

Щом иска да се отърве от ААТ-то , знай,че има доста проблеми и то. Никой не дава Кон за Кокошка ;)

И аз карам 2.5 ТДИ , малко по-големия 140 к.с АЕЛ. Трябва да се увериш,че не го е хванала бялата смърти дали турбото е здрава и т.н.

Може да му има доста работи ама това е на първо четене

Edited by stankofm

Ясно... А на какво трябва да обърна най-напред внимание, освен че си писал за турбото, колега...?

Цитиране на предходно мнение!

Edited by VBI

Бяла смърт и преглед турбина са две различни работи. Бяла смърт е да няма компресия и зимата ще стой като паметник. Погледни за течове масла и т.н, окачване.