Jump to content

Проблем с вървежа 2.5TDI


ChillToucH

Recommended Posts

От известно време усещам, че колата не върви както трябва. Някакси по-мудна седи. Развърта си се и не влиза в авариен режим, но го прави бавно. Днес я закачих на Vagcom-а, пуснах логове, но нещо стана с тях и не се запаметиха... Та на стойностите които видях. На 10ти канал MAF полето даваше стойности 475(максимално) на 3та на пълна газ. На празен ход пада до 250мг. Компютъра очаква 859мг, но никога не ги получава. Турбото надува добре, държи си 2200-2300 на пълна газ и N75 стой над 80%(мисля, че беше в проценти). Отделно ЕГР-а редовно стой на 80+%, само като я настъпя на няколко светофара влиза в норма и седи на 40-44%. Утре ще пробвам пак да направя логове. Чудя се, възможно ли е да съм преебал втори дебиЛОмер за 7 месеца? И ако имате идей от какво друго може да е, казвайте :).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В момента чакам да ми дадат цена за нов дебитомер, че тоя втора ръка издаде багажа за 6-7 месеца и... Колкото до ЕГР-а, какво мога да спечеля ако го махна и какво мога да загубя?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дебитомера е чао. 

Или е пукна мъркуча между него и турбото. Малко вероятно е защото при 2,5 връзката е къса ама за всеки случей му метни едно око.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От Ауто Стар, взех го с 25% отстъпка (беше преди повече от година, но не вярвам да са се променили много цените). Марката е S.I.D.A.T http://webcat.sidatgroup.it/Catalogo.asp?src=4&sql=1&orcprg=&anno=&magazzino=&Cod=38.655&VCod=&OCod=&CCod=&Cordit=&Esatta=on&Desc=&NoteUtente=. От време на време си правя логове за проверка с ваг-ком и си дава идеални стойности.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Колега ти на коя марка купи и колко струва твоя?

Цитиране на предходно мнение!

Редактирано от VBI
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...