Marmot2828 Posted July 12, 2015 Report Share Posted July 12, 2015 Здравейте.Колата е Audi A4 avant B5 2.8 30V quattro 193Hp.Въпросът ми е следния - възможно ли е да се монтира обикновена газ на този мотор (имам друга кола и просто прехвърлям нещата на Аудито колата е Citroen ZX 1.6i 90Hp). Много ще съм благодарен някой да помогне защото вече не се издържа с този голям разход на гориво 20л./100км. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrazeLAke Posted July 12, 2015 Report Share Posted July 12, 2015 Привет, Имам седан с код APR 193Hp само да ти кажа ориентировъчно, че в София повече от 17/100 бензин не ми е давала. Монтирал съм с газов инжекцион и комбинирано ми дава 12.6/100 все още не съм я карал извънградско или само градско на LPG. Предполагам че с обикновена газова уредба на този мотор разхода ще бъде като за камион. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaHkoB Posted July 12, 2015 Report Share Posted July 12, 2015 Няма как да сложиш обикновена газова на 6 цилиндров мотор. Само ще ти вметна, че газов инжекцион на този мотор, ползва два компютъра. Ти как ще я караш с обикновена газова, не ми е ясно. Разхода на гориво не ми се мисли какъв ще е. С две думи, няма да стане номера който искаш. Слагай инжекцион и не му мисли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
strakov_m Posted July 12, 2015 Report Share Posted July 12, 2015 Изобщо не си го мисли това , по-голяма щуротия надали можеш да си причиниш . ГИ или си караш на бензин . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts