Jump to content

Увиснали покалници


papi92

Recommended Posts

Здравейте! Преди време започнах да чувам хрупане от предна лява страна, като мина през неравности. Оказа се че поради някаква причина е увиснала горната част на подкалника и опира във външния накрайник. Нагрях подкалника с пистолет за горещ въздух и го притиснах на горе след което го полях с топла вода, за да остане в нази форма. Това реши проблема.

 

Но вчера започнах да чувам този звук от дясно. Погледнах и пак същата история. Левия също е увиснал, но не толкова, че да закача. В горната част (най-високата) има два отвора, като за болт или щипка, но в калника няма. Как мога да ги оправя (това с горещия въздух не е решение) или направо трябва да ги сменя? Търсих във форума, но не намерих такъв проблем, само аз ли го имам?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има си нарочни фиксаторни точки подкалника, със специални фасонни винтове. Някой преди теб е сменял подкалници и или не ги е сложил тия винтове, или е прецакал пластмасовите "дюбели" където се завиват и ги е оставил висящи пластмасите. От топлото и вероятното "високо" качество на материала, подкалника увисва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отворите за тия "дюбели" са квадратни, в тях се щрака пластмасовия дюбел,  в който пък се завива и болта.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Или са сложени "алтернативни" подкалници: пластмасата им е много лоша и се деформира от температура. Оригиналните не си променят формата

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...