Jump to content

Моторче и рамо задна чистачка za A4 B5 - стават ли от B6?


Wolf1

Recommended Posts

здравейте,

 

мисля да сменя моторче и рамо на задната чистачка - понеже насича като я включиш. Ето какво прави: като я пуснеш обикновено прави едно пълно движение и на връщане стига до средата на стъклото, спира за секунда, и после продължава. Дразнещо е. Въпросът ми е - стават ли рамото и моторчето от B6 авант? Повече ми харесва рамото на B6 и затова питам. Ако става бих монтирал от B6 (така и така сменям..).

 

Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При добро желание можеш да спасиш и твоето, най-вероятно е тръгнало да клеясва. На един приятел беше блокирало съвсем на Б7, разглобяване, смазване и е като ново. Блокира "лоста" който излиза от моторчето (на който се закача рамото) вътре е като втулка, нея трябва да свалиш и там да смажеш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен проблемът е в управлението.моето съм го разглобявял и смазвал без ефект.като го оставя да поработи си влиза в режим

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Смених релето, но не беше от него. В сервиза отказаха да разглобяват отзад. Викат, че просто се износвало с времето и по-добре да се смени. Било трудно да се отвори и почисти. Добър вариант било от английска кола на малко километри... Не знам, тя моята кола като цяло е много запазена, и мисля, че от морга има вероятност да попадна и на по-износено (ако износването е проблема). За това реших, че ако е от B6 е по-вероятно да е по-ново и по-малко ползвано. Само не съм сигурен дали ще съвпадне. Иначе и ми харесва повече как изглежда отзад - по-съвременно стои.

 

Или ако знаете някой (сервиз) в София, дето биха се навили да го отворят и почистят? Моите хора са супер, но за двигател/окачване. Опре ли до такива ремонти под тапицерията - не им се занимава май :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...