Jump to content

Карта за PDA


Recommended Posts

Привет колеги,

Скоро си взех покет PC и ме интересува дали някой може да ми каже от къде мога да сваля карти за някои по-големи градове (напр. Лондон, Ню Йорк...и естествено София :bia:

Нямам вграден GPS, просто ме интересува да намирам улици и т.н.

Ако знаете и някой сайт с полезен free софтуер ще ви бъда благодарен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://www.topomaps.info

Ето за БГ, векторна карта.

Стани влизам в "за сваляне", коя точно трябва да сваля.

Покета е НР ако това има някакво занчение и няма ГПС приемник.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам, но една колежка с НР устройство (с gps де) си я свали оттам и е много доволна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А някой знае ли как се свалят, че съм нов с покета и не мога да разбере да го сваля на компа и после по някакъв начин да го сложа в покета, или директно да го свалям през покета. :bia::):)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

кажи какъв ти е покета, но май най-лесния вариянт а теб е да си сложиш TomTom V.5 има и карта на БГ.

В тва ми е покета. Не знам защо но имам проблеми като го свържа с компютъра, нещо забива след това и трябва да го рестартирам, да не говорим че синхронизацията така и не завършва, защото програмата ми дава 30мин. synchronizing... и нищо. Не можах и да и дам stop защото пак казва stopping.... и замръзва така, та трябваше да издърпам директно от кабела покет пц-то. :D:);) Уж де оправям с техниката, но това нещо все още ми е мътна Индия :D

HP IPAQ RW6815

http://www.office1.bg/index.php?PageID=87&...D=2505544000010

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От къде купи покета от европа или не, понеже може да не ти тръгне gps-a. Покета идва ли с инсталиран ТомТом? И също така ако си сложил за регионални настройки България, ги върни на UK или USр понеже има бъг и не работи нормлано. Също така когато се опитваш да го вързваш с pc-то не забравяй да изключваш осиеуьвв-а

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И също така ако си сложил за регионални настройки България, ги върни на UK или USр понеже има бъг и не работи нормлано. Също така когато се опитваш да го вързваш с pc-то не забравяй да изключваш осиеуьвв-а

А сега де :bia: Тук ме хвана на тясно - какво е това осиеуьвв-а и от къде се изключва :hilezh:;);) Иначе съм купил покета от България. Регионалните настройки бяха на US, но аз ги промених на BG. По-принцип ли не е хубаво или само ако реша да използвам карти. До сега не ми показва бъгове. Казаха ми също така, че и покетите се заразявали с вируси като нормалните ПЦ-та и трябвало да си инсталирам анти-вирусна програма, но нямам идея каква.

Колкото до проблема със синхронизацията с лаптопа, възможно ли е да е свързан с това, че ползвам безжичен интернет (т.е. да има някакви допълнителни настройки за защита)

firewall-a имам предвид

Ахааа, сори късно го прочетох. Сего го намерих този файъруол в контрол панела и ми казва, че програмата Актив Синк, която използвам за синхронизация, е добавен в списъка с програмите, които да ен блокра ;) Така, че не знам от къде идват проблемите.

Редактирано от Horch
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи по принцип в Windows Mobile има бъг когато не се ползва с US или UK настройки, ще забива по-често, датата няма да работи, bluetooth-a също абе дърво... ама какво да се прави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...