Jump to content

Не ми светят стоповете


Митко99

Recommended Posts

Здравейте момци !!  Светлините за стоповете просто не светят  .Натискам спирачката никой ... Проверих всичко , кабели , крушки , предпазители всичко е ок .От какво може да е ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега провери ли кабела които отива към багажника ( главния ) .С времето кабелчетата вътре се прекъсват от отваряне и затваряне на багажника там може да е проблема .видимо може да е здрав но вътре се прекъсват.

Редактирано от audi zone
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен не са ми светели стоповете, заради липсващ бушон. Бушонът беше единият от двата с пластмасова "шапка"(капаче) с надпис motoer, или нещо подобно беше. Б4-ката е дизелова. Този бушон ли си проверил? И на бензиновите двигатели ли го има това капаче с надписа? Преди да стигна до него, естествено, рових гореописаните - стоп машинка и кабел на капака на багажника  :steinigung: . Просто да има едно на ум колегата :)

Редактирано от AsK
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги !! Проверих кабела на капака на багажника .Изглеждаше ми наред .Утре ще ходя при майстора да видим от къде е проблема . И между другото търсих отдолу стоп машинката и не я открих .Б3-ка и се чудя къде може да е завряна ?!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Провери ли си крушките на стоповете?

Провери си машинката за стопсветлините,намира се на педала на спирачката.За откачен кабел или лош контакт.В краен случай бушон или прекъснат кабел.

Снопа от кабели на капака на багажника няма връзка със стоп светлините.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Колега и аз имах такъв проблем със стоповете провери дали имаш ток на стоп машинката ако нямаш взимаш плюс от контактния ключ слагаш един бушон 7.5A и връзваш стоп машинката.А колкото до снопа на капака най-стина няма нищо общо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Залагам на стоп-машинка.

Снопа с кабели,който върви по задния капак се прокъсва,но няма да ти светят светлините за заден ход и усиления габарит за мъгла.

Аз сменях стоп-машинка,но след известно време стоповете ми светнаха постоянно.

Взех друга и проблема се оправи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен ми изчезнаха една вечер стоповете и се наложи когато спирам да пускам фара за мъгла.Заложих и аз на стоп машинка обаче се оказа от крушките.Като ги свалих си бяха наред не бяха изгорели.Смених лявата с дясната и от тогава проблеми нямам.Пробвай тоя глупав метод може да е от това,но ако не е от кабела и крушките значи е стоп машинката тя се намира под педала.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...