vilik Posted November 15, 2015 Report Share Posted November 15, 2015 Здравейте, от известно време ме тормози следното явление. При спиране от 130 до 80км/ч се усещат вибрации във волана и педала на спирачката (дори цялата предница) при по-леко натискане на педала са по-слаби и съответно при силно се засилват. Насочил съм се към спирачната система, тъй като окачването го проверих и с лост и на стенд го гледахме при годишния преглед, изглежда наред. Първоначално предполагах, че е кормилен накрайник. Преди няколко дена ми се разлепи феродото на едната накладка и тъкмо си казах това е. Смених накладките /предни/ едната се беше разлепила и феродото беше паднало, а другата си седеше с резлепено феродо в спирачния апарат... и тъкмо си казах това ще да е - нови накладки и сега положението е същото, че дори по-лошо - откъм вибраци. Отзад са сменени накладки и дискове.. отпред останаха само дисковете реално, но не съм съвсем сигурен, все си мисля, че ще дам едно ХХХ лв, че са от големите и положението ще е същото, привидно дисковете са читави Колата е от профила. Всеки коментар за остановяване на точния проблем ще ми е от ползва. Поздрави и благодаря предварително за съветите Link to comment Share on other sites More sharing options...
knejata Posted November 15, 2015 Report Share Posted November 15, 2015 Смени и дисковете. Най- честата причина за описаните от теб вибрации е в следствие на криви дискове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fx rookie Posted November 15, 2015 Report Share Posted November 15, 2015 И аз усещах вибрации при спиране, както и по-осезателно при движение със скорости над 130. С новите гуми ми се струва, че изчезнаха. Защо не пробваш с баланс и евентуално да размениш предните и задните? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonko2.0T Posted November 15, 2015 Report Share Posted November 15, 2015 Добре е да се започне от по-простите неща,както спомена колегата-гумите.Но и според мен спирачните дискове са за смяна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knejata Posted November 15, 2015 Report Share Posted November 15, 2015 А когато не са балансирани гумите няма ли да има вибрации и при движение без спиране при определени километри!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonko2.0T Posted November 15, 2015 Report Share Posted November 15, 2015 Да,при определена скорост може да има тресене от небалансирани гуми.Но тук явно случая е друг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshdancho Posted November 15, 2015 Report Share Posted November 15, 2015 При мен се получи подобно нещо и съм бесен от яд. Уж всичко си беше добре, ама след 5-6месеца висене на място ми се изкривиха гумите и ръждясаха дисковете. После първите няколко километра страшно стържене. Стърженето изчезна лъснаха дисковете, ама от кривите гуми ли или от ръждата сега ми тресе на спирачки. Смених гумите, баланс ОК и пак тресе на спирачка.Генералното решение според мен е нови дискове, и накладки. Ама пусто всеки месец да давам по 800-1000лв за колата ми идва много... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKO Posted November 15, 2015 Report Share Posted November 15, 2015 въпрос на качество на дискове/накладки. Моята има минимум четири престоя по седем месеца, никакви проблеми досега с тресене/спиране. Дисковете са цимерман, накладките паджиг, търкалят се вече 8 години, колата живее навън. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshdancho Posted November 15, 2015 Report Share Posted November 15, 2015 Може би причината е, че бяха изтънели и лесно се кривят и предполагам ръждата е била неравномерно заради накладките.А с карането когато стърже съм ги опекъл и изкривил заради кривите гуми. Но е факт тресе отзад на спирачка и с чисто нови Мишленки. Мисля, когато се опарича... му организирам поредното мъчение на душегуба едно подковаване, маркучи, рециклиране на апарати и нови накладки с дискове....Поне мечтите са безплатни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
S8_TDI Vasko Posted November 16, 2015 Report Share Posted November 16, 2015 (edited) Най-сигурния метод за определяне или дефектуване на спирачен диск, това е измерване на отклонението му при въртене. Всеки един себеуважаващ се стругар било то и гаражен такъв, може да измери отклонението на дисковете при въртене и без да са демонтирани от колата. Ето едно видео на такова измерване. Edited November 16, 2015 by VBI Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshdancho Posted November 16, 2015 Report Share Posted November 16, 2015 Какво има да се мери?!?! Та то трябва да съм глух ,сляп и без никакъв усет за да не разбера, че са дисковете изметнали. Педала рита, задницата подскача, спира на пресекулки. Всичкото това само на спирачка при нолмален ход спи без значение от скоростта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vilik Posted November 21, 2015 Author Report Share Posted November 21, 2015 След смяна на предни дискове вибрациите изчезнаха.Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
knejata Posted November 21, 2015 Report Share Posted November 21, 2015 Перфектно. Какви сложи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now