Jump to content

ПОМОЩ ТЕЧ НА ВОДА ДО РЪКОХВАТКАТА ЗА ОТВАРЯНЕ НА ПРЕДНИЯ КАПАК

KrisoB4

Recommended Posts

Здравейте колеги . От известно време почна да ми мокри кората до ръкохватката за отваряне на предният капак . Възможно ли е да е от предното стъкло понеже е сменяно не е оригиналното но никога от както го смених юли месец до сега не ми е текло . Става въпрос за ауди 80 б4 Дайте съвет какво да права и кичето под краката е мокро от там не мога да разбера от какво тече баси ... Писна ми ужаст

На жилото за отваряне на предния капак има гумено маншонче, което пази да не влиза вода. Вероятно е скъсано при теб. Можеш да го намажеш обилно с силикон.

Точно до кутията с бушоните и релета,откъм калника.Вземи отпуши и двата отвора за оттичане/пак там/,за да не става язовир под стъклото,че ще текнеш и откъм бушонното табло.

Edited by jordanik

Оправих го обаче ми е мокро и зад шофьорската седалка и то доста мокро все едно е разлята вода по пода Ужаст .

Напълних дупката с БОЛКИТ да се надявам да стане номера !!! че ми писна суматия пари наръсих по колата и пак си има неща за ръчкане ....

Ъхъ...и това някога е догодина лятото,щото под мокета има е такова дебело кече и напои ли се тая гад съхненето зимата е мираж:

023252815.jpg?r=0

Моето наводнение лятото изсъхна само за 2 месеца, като бях мушнал 2 шишета от Кока-кола под мокета, да диша!  Сега е трудно!

Относно жилото за отваряне на предния капак... аз нямах никакво уплътнение, но обилното слагане на силикон спаси работата :)