KrisoB4 Posted November 27, 2015 Report Share Posted November 27, 2015 Здравейте колеги . От известно време почна да ми мокри кората до ръкохватката за отваряне на предният капак . Възможно ли е да е от предното стъкло понеже е сменяно не е оригиналното но никога от както го смених юли месец до сега не ми е текло . Става въпрос за ауди 80 б4 Дайте съвет какво да права и кичето под краката е мокро от там не мога да разбера от какво тече баси ... Писна ми ужаст Link to comment Share on other sites More sharing options...
quattro88 Posted November 27, 2015 Report Share Posted November 27, 2015 На жилото за отваряне на предния капак има гумено маншонче, което пази да не влиза вода. Вероятно е скъсано при теб. Можеш да го намажеш обилно с силикон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veselin velchev Posted November 27, 2015 Report Share Posted November 27, 2015 Тече ти от маншона на жилото,което отваря капака. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrisoB4 Posted November 27, 2015 Author Report Share Posted November 27, 2015 Къде се намира тоя маншон точно че мокри пласт масата до ръкохвадката Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordanik Posted November 27, 2015 Report Share Posted November 27, 2015 (edited) Точно до кутията с бушоните и релета,откъм калника.Вземи отпуши и двата отвора за оттичане/пак там/,за да не става язовир под стъклото,че ще текнеш и откъм бушонното табло. Edited November 27, 2015 by jordanik Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrisoB4 Posted November 29, 2015 Author Report Share Posted November 29, 2015 Оправих го обаче ми е мокро и зад шофьорската седалка и то доста мокро все едно е разлята вода по пода Ужаст . Link to comment Share on other sites More sharing options...
veselin velchev Posted November 29, 2015 Report Share Posted November 29, 2015 Ще изсъхне...................някога. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordanik Posted November 29, 2015 Report Share Posted November 29, 2015 Ъхъ...и това някога е догодина лятото,щото под мокета има е такова дебело кече и напои ли се тая гад съхненето зимата е мираж: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrisoB4 Posted December 2, 2015 Author Report Share Posted December 2, 2015 Напълних дупката с БОЛКИТ да се надявам да стане номера !!! че ми писна суматия пари наръсих по колата и пак си има неща за ръчкане .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
veselin velchev Posted December 3, 2015 Report Share Posted December 3, 2015 Със силикон се прави синко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koko60 Posted December 3, 2015 Report Share Posted December 3, 2015 Ъхъ...и това някога е догодина лятото,щото под мокета има е такова дебело кече и напои ли се тая гад съхненето зимата е мираж:Моето наводнение лятото изсъхна само за 2 месеца, като бях мушнал 2 шишета от Кока-кола под мокета, да диша! Сега е трудно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bukmop19 Posted December 4, 2015 Report Share Posted December 4, 2015 Относно жилото за отваряне на предния капак... аз нямах никакво уплътнение, но обилното слагане на силикон спаси работата Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrisoB4 Posted December 10, 2015 Author Report Share Posted December 10, 2015 Тама си ми беше маншона обаче беше влязал на вътре по кожуха и го наденах за ся гледам не тече дано да е тей Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts