Jump to content

Проблем със зареждането на гориво 1.6FSI


LTPetrov

Recommended Posts

Зареждам гориво само в ЕКО и съм много доволен.

Днес при празен резервоар отивам момчето слага пищова за гориво и на втория литър прещрака и го изкара. Това упражнение го направихме още 4 пъти и момчето ми вика че иамм проблем и най-вероятно е някакав предпазител. Погледнах в документацията бушон 27 15ампера Горивна Помпа. оставих 10 лева и си тръгнах. Преди да предприема смяна на предпазители реших да отида и до друга бензиностанция за тест.

Отивам на друго ЕКО слагат пищова прещрака веднъж два пъти и момчето вика че пищова трябвало да не влиза до краи а да стои малко по навън и ми досипа за още 20 лева гориво без проблеми. И така и не разбрах имам ли проблем с колата или ЕКО имат проблем с пищовите? Досега не съм имал никога проблем с това.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямаш проблем :)

Случвало ми се е от време на време на всякакви коли в зависимост от пищова.

Горивната помпа пък няма нищо общо.

Карай си спокойно :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По пътя на логиката , след като на втората бензиностанция всичко е било ок.....какво тогава се чудиш дали ТИ имаш проблем. За да ти е по-спокойно пробвай в бензиностанция на друга верига...не на ЕКО.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пищова не трябва да се вкарва до край. И аз бях така като взех колата, докато не ми казаха да не го вкарвам целия. (

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Просто зависи от пищова. Няма универсален отговор и не зависи от колата. Имал съм същия проблем при редица коли/бензиностанции....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Забелязах, че докато щракаха с пищова 10 пъти за заредени 15 литра бензин едвам заредиха до 1/4 на резервоара, друг път за същото количество стрелката преминава чертичката.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако си го забелязал в ЕКО, нормално. Аз тотално съм се отказал да зареждам при тях. За първи път ги хванах в издънка преди 2 години. На тръгване кам Бургас, спирам на ЕКО с Пежо 106 и започвам да пълня. На 60-тия литър спрях пистолета и директно започнах да търся от къде ми тече резервоара. Този кола по каталог е 43 литра, а аз даже не бях и със светнала резерва на влизане в бензиностанцията. Писах жалба до КЗП, но нищо.

Преди половин година със служебната кола спирам на ЕКО. Докато и пълня до горе резервоара (не давам на момчетата там да ми типват, че вече веднъж ми набиха бензин вместо нафта на служебната) и на съседната колонка спира бус и отваря занните врати. Удин мъж грабва първия пистолет и започва да налива във прозрачна инсталация. След малкъ разправя на другия с нето: Е баси, погледни колко въздух набиват колонките на тези. После се замислих, че ние този въздух си го плащаме по два и петдесет :D .

Редактирано от bsdnikolov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...