Jump to content

Recommended Posts

Здравейте! Предварително се извинявам, ако вече има такава създадена тема, но аз лично не успях да открия. Трябва ми някой във Варна да помогне със залепянето на предната броня, като мислех да отида на ул. Бенковски до Колохозния, но се оказа, че са се преместили. Някой има ли идея къде са или инфо за някой друг, който се занимава с подобни неща. Бях чул нещо за Кунфуто, но не знам до колко са читави и къде точно се намират. Работата не е голяма, но все пак малко инфо няма да е излишно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Идвате от Терапията, посока военна б-ца, минавате новите ДВА(дебилни и неработещи) светофара там, веднага след гумаджийницата на Недялко и там още едно-две магазинчета, има табела "Лепене брони" и стръмно, малко пътче в дясно, има един чичак там, справя се прилично със задачата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм запознат много, много с тоя район по околовръстното ли е това някъде, ако може един google maps линк ще съм ти много благодарен.... иначе гаража на Техникумите зад Макаото се оказа че момчето е в чужбина от 4 месеца и съответно не работи... за Наско Парушев до Кат (http://olx.bg/ad/remont-broni-lepene-plastmasi-ID1MaG1.html) някой има ли информация за качество, цени и тн....

Цитиране на предходно мнение!

Редактирано от VBI
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...