Jump to content

Проблем при ниски обороти !


Recommended Posts

Добър вечер колеги , имам 1 проблем който отдавна ме мъчи и все още не знам какво е.
значи, колата ми е 1.8Т автомат + чип+ газ, на газ в ниските обороти , да речем аз съм на ''Р'' давам на ''D''и вдигам спирачката и оборотите почват да се менят от сорта на 600-1200  понякога като дам на ''R'' и толкова ниско падат че отдолу се чува едно тупкане и колата иска да изгасне ...на бензин не см забелязал да го прави ако го прави не е както на газта ... това е така от както съм взел колата ( 3 месеца) за да тръгне без проблеми трябва много бавно да вдигам спирачката и да се моля да не стане така , понякога става, понякога не, но съъм забелязал че е само на газ така проблемно... преди 2/3 дена светна чека карах на газ и пишеше ламбда сонда. ако евентуално е за смяна не би ли трябвало да го прави и на бензин ? 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кофти ламбда сонда веднага си проличава когата си монтирате ГИ. Дори и да казват , че не участва при работата на автомобила на газ реално не е точно така. А играенето на оборотите ако е само при каране на газ нищо чудно дюзите ти ( газовите ) да са за смяна.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

газовата е на агис на 3 месеца ... невазможно за 3 месеца газовите дюзи да се развалят и изпарителя ( от изпарителя течеше газ и го ремонтираа а газовата е на 3 месеца. просто ми писна вече хора 3 месеца да съм имал 1/2 седмици спокойно иначе все пролеми , отделно двигателя харчи масло след 3/4 дена ще е карам на майстор и да види от къде харчи масло няма течове , нищо и пак харчи , чека свети от тая газ , на ниските обороти ми играе да ме е страх да вдигна спирачката да потегля . направо ебал съм го и аудито чесно.

Цитиране на предходно мнение!

Редактирано от VBI
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прочети внимателно темата от линка за да изключиш или потвърдиш проблем с картерната вентилация. Теста е елементарен. Повярвай, сериозен разход на масло може да генерира неизправна картернав ентилация.

http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=140936

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...