Jump to content

Проблем с палене на бензин, Надеждни сервизи във Варна ???


Recommended Posts

От доста време имам един неприятен проблем с колата ( А3 1.6 99г) като е студена супер много играят оборотите и гасне по няколко пъти. Зимата е доста тегаво случва се по 3-4 пъти някой път и в движение. Като загрее и мине на газ няма грижи. Ходих при няколко майстори, но никой не успя да реши проблема. Повечето се съмняваха в дросел клапата, но нямаше голям ефект при почистването и.  Споделете някой сервиз и майстори, които се занимават с такива неща във Варна. Мерси предварително!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бош сервиз Юни Ауто :) Имах подобни проблеми при друга кола.Излезна датчик колянов вал.Отиди да я прочетат с Ваг Ком и ще си покаже :)

Sent from my HTC One mini 2 using Tapatalk

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Мерси колега, колко ти излезе на теб иначе. Там съм чул, че взимат по-скъпо, но работят качествено ти с такова мнение ли си?

Цитиране на предходно мнение!

Редактирано от VBI
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не взимат чак толкова скъпо а наистина работят както трябва.Просто правят нещата един път и си дават гаранция за ремонтине,даже тез дни или другата седмица мисля да отскоча до Варна да я погледнат ако има нещо тръгнало да го оправят,че имам някои дребни забележки.Не знам аз съм изключително спокоен и доволен като си оставя колата там.Вярно,че най-вероятно ремонта на друго място ще ми излезне с 20-50 лв по-евтино в зависимост от сложноста му,но компетенцията с която се работи там компенсира в пъти повече тази сума.Относно датчика-оригинален датчик с труда по поставянето към 100-на лева беше.Не помня вече,те минаха 2 години от тогава.

Sent from my HTC One mini 2 using Tapatalk

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ясно, мерси мн за инфото. Прав си- 20-50лв не са нищо за сметка на това, че работят съвестно. Както добре знаем много често евтиното излиза по-скъпо в крайна сметка :) Тъкмо мислех да ходя там бтв, но по стар обичай реших да видя чичко Гугъл какво казва и попаднах на доооста теми с лоши отзиви за тях от други колеги, та малко се замислих....

Редактирано от Ogiiiii
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...