simeonov_74 Posted December 15, 2024 Report Share Posted December 15, 2024 Здравейте, да се включа с въпрос за въпросният проблем. Прочетох темата и не намерих реление. Колата е Ауди А4 2.0 TDI 170hp B8 и след смяна на двата термостата, като основният е пробван с четири различни. Клапана който е зад двигателя също е сменен и няма оправяне. След един час на място вдига до 90гр., включва перката и при потегляне градусите спадат на 50-60 и НЯМА ОПРАВИЯ. Давайте идея какво да се сменя или прави, защото се изперпахме с предположения и опити и резултата е НУЛЕВ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
parconi Posted December 16, 2024 Report Share Posted December 16, 2024 Колата автоматик ли е ?На живи данни гледай градусите,по табло не е точно,в темата мисля ,че споменаваха за автоматите 4-ти термостат. При мен след смяна на трите ,два термостата и един клапан нещата се оправиха,но......включва перка на първа степен чак на 104 градуса,втората степен не знам на колко,а стрелката си стои на 90гр. затова казах да гледаш на живи данни.Има осезаеми разлики. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladko_1 Posted February 13, 2025 Report Share Posted February 13, 2025 Някой успя ли да си оправи проблема при фейса? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpematop Posted February 13, 2025 Report Share Posted February 13, 2025 Ако парното ти е на 25 градуса, няма как да загрее. Нафтата гори на ниска температура. Бензина е на 450 градуса на място и 600 в движение. Нафтата на място е 100-200 и 300-400 в движение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simeonov_74 Posted February 24, 2025 Report Share Posted February 24, 2025 Колата е оправена. Оказа се, че това Ауди има три термостата и един клапан, въпреки че не е автоматик. Колата е Ауди А4 170к.с Б8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikrga Posted July 28, 2025 Report Share Posted July 28, 2025 Няма термостат, който да попречи температурата на охладителната течност да достигне 90 градуса. Проблема е другаде - или в датчика, или в отчитания уред на таблото, по-вероятно в датчика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acpa4o Posted September 13, 2025 Report Share Posted September 13, 2025 (edited) Здравейте, да попитам и аз нещо. На бензинова Б8 1.8 CDHB 2009г. с ръчни скорости, има ли ги пак тези два и повече термостата или са само при дизеловите. В ЕТКА като гледам не ги виждам тези термостати за този модел, дава ми само този във водната помпа. Проблема ми е следния: смених водната помпа и почна да държи 83-85 градуса като е натоварен двигателя, а при спускане падат на 70-73. Помпата е HEPU P682 с алуминиев корпус и вътре беше с вграден термостат и датчик за температурата. Преди смяната стрелката заковаваше 90 и не мърдаше. Вдигаше бързо и държеше 96-98 градуса по компютър като съм я гледал. Мислех преди да сложим новата помпа да и прехвърля оригиналния датчик за температурата от старата оригинална помпа, но не го направих. Дали вградения термостат на Хепу не го бива или пък датчика. Четох в руски форум там споменават за някакъв студен термостат точно на тия алуминиеви помпи, нарочно да се слагат термостатати които отварят на 85-87 градуса. Оригиналния ми би трябвало да е на 95 градуса. Но дори и така да е според мен не трябва да има това колебание на темперартурата от 70 до 84-85, това са 10-15 градуса разлика. Edited September 13, 2025 by acpa4o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now