Jump to content

Подлакътници на ауди д2


дик1

Recommended Posts

Здр,колеги,счупих си единия подлакътник, десния на колата,облегнах се и се счупи от метала,дефакто го държа в ръката си,те са от тънките за модела от 96г,черни.не знам могат ли да се заварят,и как се вадят заедно със метала,и някой ако продава да ми каже цена.мерси,предварително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега,имам го само десния здрав-на мен левия ми се счупи и сложиш направо фейслифтов подлакътник.Смяната е проста-махаш капачката която е по средата между двата подлакътника с отверка,отвиваш един шестостенен болт и те излизат настрани от основата си.Ако имаш интерес мога да ти продам моя десния пак е черен и е като нов,механизма си му работи-цената е 40 лв

Заварка не държи да ти кажа-от ЦАМ са и само се топи,и да се завари много лесно се чупи-пробвал съм на друга кола.Вариантите са ти или смяна с друг такъв или да слагаш направо дебелия подлакътник от фейслифтова кола,като там се сменя и основата на подлакътника-демек трябва да вземеш всичко компкект-не можеш на твоята основа да сложиш дебелите подлакътници.Просто е като ги видиш ще разбереш.Иначе съм гледал теми където хващат подлакътниците директно на седалките но лично на мен не ми допада.Като инфо-дебел подлакътник комплект аз го купих за 120 лв с триста зора-да знаеш ако решиш да търсиш и ти.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 6 years later...

Колега днес си взех фейслифтови но не успях да ги сложа. Не мога да демонтирам стойката на старите подлакътници . Малко помощ ако може .

Редактирано от VBI
Не цитирай предходно мнение, ползвай бутона "@"
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...