Jump to content

Recommended Posts

ВАЖНО! Прочети:

Здравейте, доста хора вече знаят, но искам и публично да го уповестя, че аз лично вече нямам нищо общо с Das Auto Service и произтичащите от него сайт и фейсбуук страница.

По никакъв начин вече не съм обвързан с това място и не мога да гарантирам за качеството, ценовата политика и отношението.

Причините да се стигне до тук са не малко, не искам да влизам в конкретика, доста от нещата са били видими и за много от Вас.Аз не желая да лъжа, да бавя клиенти с ненормални срокове, да имам такава ценова политика или да се мисля за всемогъщ.

Благодаря на всички, които са ми оказали доверие за тези две години докато бях там.Винаги съм се старал да защитя максимално интересът Ви и да останете доволни, независимо какво ми е коствало.

Моята дейност с продажба на части продължава с пълна, дейността ми и по обсужване и цялостно сервизиране на автомобили също.

Можете да ме намерите на познатите Ви от години телефони: 0899670033 и 0894461090.

 

Поздрави, Райно Вакавлиев.

 

 

 

 

 

 

Здравейте :)

Бих искал да ви уведомя, че от няколко месеца разработваме сервиз и вече мисля, че дойде времето за тази тема тук в Ауди форума.

Мисля, че с много усилия, желание и професионализъм се получи нещо, което смятам, че ще се хареса на Audi/VW феновете.

 

Обща информация:

 

Стараем се да задоволим нуждата от сервиз, предлагащ услуги на високо ниво, с гъвкаво работно време и квалифициран персонал.

Екипът от механици са бивши кадри на официални VW/Audi сервизи, посещавали са обучения в Германия и имат богат опит с автомобилите от любимата марка.

Сервизът работи с оригинални инструменти на VW/Audi, подпомагащи работата и щадящи Вашите автомобили. Скоро един приемчик от Порше даже каза, че имаме повече оригинални инструменти от тях :)

Поддържаме тясно партньорство с Порше БГ и Ауди Герания и за тези месеци се явяваме след гаранционен сервиз.Това автоматично значи, че ежедневно актуализираме уменията и знанията си и върху най-новите модели на концерна.

Имаме професионална диагностична техника - VAS, с постоянна онлайн връзка с Ауди Германия.Чрез него предлагаме ъпдейт на софтуер, адаптации и всякакви софтуерни намеси.

При влизането в сервиза на всеки един автомобил се прави приемно-предавателен протокол, слагат се найлони на седалката, волана и постелка в краката. 

В процес на ремонта нищо не се прави без съгласието и знанието на клиента, при установяване на проблем различен от този заради, който автомобилът е при нас се обаждаме на клиента, обясняваме ситуацията и го изчакваме да дойде и да види това, за което говорим.Целта е да се избегнат спекулации и неприятни недуразумения.

При издаването на колата се предоставя на клиента подробна разпечатка с вложените части и труд. Прави се база данни с автомобилите и след време може да бъде проследена историята на ремонтите по автомобила.

Разбира се, никой не е застрахован от грешки и ние сме допускали такива, надяваме за  в бъдеще да са все по-малко, но бъдете сигурни в коректното ни отношение в подобна ситуация, поемаме пълна отговорност морална и финансова при възникване на грешка или проблем по автомобилът Ви.

 

Авточасти:

 

Сервизът има договор за преференциални условия за закупуване на оригинални авточасти от Юнитрейд и Порше БГ. Поддържаме наличност на масовите филтри, ремъци ролки, всички масла и течности.

Стараем се да работим само с оригинални части, но не винаги клиентът иска това затова предлагаме за някои части и заместители като се използват най-качествените възможни алтернативи, внесени от Германия.

Има възли и части, които дори и клиентът да иска да бъдат вложени алтернативи няма да го направим и предпочитаме да отиде другаде, но да избегнем последващ ремонт, костващ време, нерви и разходи и нас и клиента.

 

Предлагани услуги:

 

 

  • диагностика
  • текущо обслужване масла и филтри
  • смяна на ремъци и ролки
  • смяна ангренажни вериги
  • смяна течности - спирачна, хидравлична, антифриз
  • ремонт ходова част
  • ремонт двигател
  • пране на DPF филтри
  • откриване на проблеми и ремонт по електрическата система
  • всякакви разглобявания по интериора с цел ремонт, ъпгрейд или ретрофит

 

Предлага всички ремонтни дейности, специализирани сме в ремонтът на S Tronic, единствено не ремонтираме Мултитроник и Типтроник, но предлагаме обслужване на тях

 

Работно време :

 

Работното време е от понеделник до събота от 10 до 19ч.

Ако има нужда и можем да сме в услуга на клиента оставаме и доста след работното време.

За консултации и запазване на час можете да ми звъните и пишете по всяко време на денонощието, ще се старая да обърна нужното внимание на всеки :)

 

Контакти:

 

кв. Модерно предградие, улица Маслиново клонче №30

Телефон за връзка: 0899670033 и 0894461090

Email: raino.vakavliev@gmail.com

 

ВАЖНО:

Когато се обаждате с цел посещаване на сервиза казвайте ако сте от Ауди форума, ако сте разбрали за сервиза от него или сте мой клиент за да мога да Ви приложа отстъпката, която съм обещал в темата тук.

 

c37d99997be0c1a6.jpg 7dd662f5cc1d401d.jpg e76383131e62cf0e.jpg

 

5f09cdbe98bbe918.jpg 355a7172db5b7641.jpg 5be74fa43c346f88.jpg

 

f7128509d7d5c617.jpg 108e18a7b60aae67.jpg e4dd77b0f16d9444.jpg

 

06c3c45d7f654485.jpg 02ebcb4f08b97ad7.jpg 7238e3f1a24b4383.jpg

 

b2cec392b148b2ab.jpg 734901d3bc675df9.jpg ce792326298356d4.jpg

 

0b4c5a8bd35cfd40.jpg c4e762f66c1a1a56.jpg 7b72fb082b28c1b1.jpg

Редактирано от Wizi
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 83
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Баси света е много малък...

Вие ми гледахте колата преди да я купя през декември :)

Останах много доволен и с удоволствие бих се върнал!

Да добавя, че според гугъл адресът е ул. "Великден" 35.

Успех

Sent from my A0001 using Tapatalk

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много точни момчета са Райно и Кристиян, разбират ги нещата.

 

п.п. от миналия ден като говорихме ,се чудя ,дали да не разкрася 4G-то с един S пакет .....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ти :)

От както си говорихме съм поръчал два пълни пакета.

Специално при тази кола S line пакетът променя корено визията и масово искат да ги трансформират.

Твоята както е най-хубавият възможен цвят ще стане супер, само трябва да си намериш и джанти според мен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво има нужда от такива сервизи в които момчетата знаят какво правят и използват само добри материали, макар че съм от друг град бих пазарувал от вас по куриер разбиране ако има такава опция!Желая само успех!

Sent from my D2303 using Tapatalk

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Работата на Райно и момчетата е изключително професионална. При тях клиентът наистина е важен, а работата се върши на много високо ниво. Все едно си в сервиз не в България, а някъде из белия свят. Изключителни професионалисти, препоръчвам с две ръце!!! Още веднъж благодаря за перфектно свършената работа :zustimm:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Време беше за тази тема :) с две ръце гласувам доверие на Райно, Кристиян и Пепи :respekt:.  Супер хора със супер отношение към клиентите си и техните автомобили. Keep up the good work :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нови оригинални Audi/VW инструменти пристигнали днес.

Стенд за зацепване на валове 3.0TDI и 4.0T.

2dbbec406df03eb49823b1debd1457c5.jpg

e61479d74b5b546eae02bcad79287cf5.jpg

Скоби за смяна на триподни карета Audi/VW.

f4b749644fc0b50ea85091269ca5de48.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 3 дни бях в сервиза на Райно и както се досещате останах много доволен ,коректно отношение и голям професионализъм ,наистина го препоръчвам ! Благодаря ти отново, много сме доволни от колата ! И исках само да кажа ,че сте на страхотно ниво сега ,не допускай да се превърнете като другите сервизи ,сам знаеш какво е там ,дори и след 2,3 или 5 години продължавайте така !

Редактирано от NEW AUDI
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги,

 

Искам да изкажа искрени благодарности на Райно, Кристиян и Пепи за отделеното ми време и професионално им отношение.

 

Въпреки, че проблемът ми не беше от най-стандартните (поне за мен), те се отнесоха с нужното внимание, като ми помогнаха не само с работата си, но и с нужните съвети и препоръки.

 

Силно ги препоръчвам - ще бъдете обслужени на такова ниво, което рядко ще намерите, поне в България.

 

Продължавайте по този начин момчета.

:flehan: :flehan: :flehan:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Благодаря ви за хубавите думи, с подобни коментари още повече се амбицираме да сме възможно най-добри в това, което правим :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още много хубави думи и от мен! Сервиз наистина на европейско ниво, от който могат да вземат пример всички. Изключителен професионализъм и отношение към клиента.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ти приятелю ! :)

Имаме такава идея за няколко града в България, но първо ще се прави още един в София, че не можем да смогнем :)

9e0fc89d1bbb57e4f34406a74025c715.jpg

db9ea7cf32fec1ebbf06d61bafc316db.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За разбирането както наскоро се убедих, не всеки го може. Скоро ще пробвам и сервиза на Райно за да мога да напиша впечатления. Убеден съм, какъвто съм карък, че нещо ще се прецака.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Методи, не те разбрах, убеден си, че сега където ти е колата ще прецакат нещо или като дойдеш при нас ние ще прецакаме нещо ?

Трябваше да ти сменим ние веригите и щеше да се изкефиш много.

На доста хора пишещи във форуми им сменихме вериги и обтегачи на автомобилите, нека кажат. 2.4, 3.0ТДИ и 3.2 вече меко казано на изуст ги правиме.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Очарован съм от отношението и професионалните познания на екипа в сервиза! Намирам го за рядко срещан добре оборудван във всяко едно отношение навярно не само за нашите ширини що се отнася до частни сервизи, разбира се.

Мога единствено да препоръчам на бъдещите клиенти, а и от друга страна да пожелая заети ръце и подемници на екипа :bia: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ме зарадва с този коментар, наистина това е целта на начинанието :)

Иначе относно пожеланието да имаме работа, не можем да се оплачем, даже не смогваме :)

5900410eb91574c1930a948845920f64.jpg

baf065400618967bcd14d49535addbea.jpg

21baca75e54063dec513de53b1be07b2.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...