Jump to content

Прочистване на Двигател 1.9tdi 131hp A4 помпа/дюза


hui4o

Recommended Posts

Здравейте, искам да попитам понеже дочух за такъв метод, преди смяна на маслото да се сипе трансформаторно масло и да поработи малко на празен ход с цел да се прочисти двигателя, понеже предишното(масло) е неизвестно и към него беше добавено една добавка закупена от германия с предназначение премахване на шумовете в двигателя(поне така ми го преведе google). От тогава са изминати 3000км и искам незабавно да го сменя за да няма тежки последствия, но преди това ми се искаше да се прочисти малко...Възможно ли е това нещо и ще има ли ефект??? Благодаря предварително, надявам се нещата да се изяснят! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има специални добавки за промивка на двг, не съм запознат с тях в детайли, но има колеги, който разбират, според мен посоченият от теб метод може да доведе до нежелани последици иначе шумове в глава и двигател с добавки не се оправят да знаеш:magic:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ефектът от трансформаторното масло може да е поразително окончателен за моторчето.... Има добавки за чистене на маслената система.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 18 часа, Passi написа:

Скоро имаше тема от човек ползвал добавка ,че търси мотор.

Е, това е възможен сценарий, но ако ползваш изпитана добавка, и спазваш указанията.... Друг е въпросът, ако двигателчето се крепи само на химия, и като го промиеш не остава нищо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...