Jump to content

Лого проектор за диркетно вграждане Ауди


Recommended Posts

Продавам лого проектори за директно вграждане във вратата на вашето Ауди на мястото на плафона!Изключително лесен монтаж без никакво преправяне на вратата на автомобила!Цена-39лв за комплект.В един комплект се съдържа два броя плафона(за две врати)За сега няма да намерите същия продукт на по-добра цена от тази! ;) тел:0886844251

12782349_1316577535034831_1992961387_n.jpg

12825374_1316577491701502_1120717800_n.jpg

12825571_1316577505034834_1632650493_n.jpg

При интерес мога да доставя и за други марки лого проектори!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стават за по-новите модели,за автомобили които като отворите врата осветяват пода,и точно оригиналния плафон се заменя с този които е по шаблон на оригиналния,с тази разлика че има прожекторче,което прожектира логото на Ауди!Ако е по-стар автомобила и няма оригинално такъв плафон е логично да не става този вид плафони!За тях има едни с фреза,реже се кората и се прекарват кабели и си е филм....макар че са по-евтини!Мога и от тях да доставя ако има интерес за по-старите модели!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не изгарят!Аз съм с такива от 2 години и няма проблеми!Естествено си имат някакъв живот,но не е толкова кратък като на една крушка!Няма нищо вечно! ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може ли да се промени това което прожектират с различен файл?

 

Например искам да ми показва зелена стрелка като отворя вратата - да знам от къде точно се влиза в колата де. :)

 

Редактирано от CVT
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това което виждате-това е!Мога да внеса такива,които да прожектират с-лайн примерно,или други марки на коли!Това е същия плафон като оригиналния,но вместо крушка има мини прожекторче,което прожектира дадено лого!Не може да се манипулира!

И само  да подчертая че фирмите,които предлагат същите проектори са на цена от 60лв,като може да го намерите и на топ цена от 49лв!И да не се подведете с такива за 30 лв,защото те са вече съвсем различни!Монтират се на по-старите автомобили,които нямат плафон отдолу на кората на автомобила и се реже кората с една фреза,която си е към комплекта и се прекарват кабели и се закрепва прожекторчето,което пък е с размери на мини фенерче и се монтира някак си....и аз не знам точно как! ;) Те са на цена от 25-30лв на топ цена!Всички останали,било то за мерцедес,бмв,фолксваген,ауди,тойота започват от 49лв!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не още колега!Като пристигнат ти си първи в списъка!Не съм те забравил!Просто бързо се изчерпиха поради големия интерес и неконкурентната им цена! ;) Радвам се че на колегата са му харесали!Знам какво продавам и какво се предлага тука и няма по-добро за сега от това!На всички аудита,които имат оригинално плафон да свети отдолу под вратата стават плафоните!Те са дубликат на оригинала!Само трябва да се наведете и да го издърпате от щипките и ще разберете дали е вашия плафон! ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега се загледах. тези имат ли кабели? Зщото на мойта кола нямам плафон отдолу и тези които ги взех за предната врата имаха кабели за да се свържат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...