Jump to content

Зов за помощ


Pavel Pavel

Recommended Posts

Здравейте, от около една година имам Ауди А6, 2.5 ТДИ quattro, като не съм особено запален по колите, но тази определено ми хареса (преди това карах Дайхатсу Куре). Та от около 3 месеца се разправям с майстори и направо се отчаях.

Всичко започна, след едно сипване на нафта на ОМВ, малко след това колата започна да гасне в движение и след това я палех веднага и продължавах, на следващия ден колата започна да прекъсва и да се дави, и от там започнаха проблемите ми.

1.Първите майстори държаха колата около 2 месеца, без нищо да направят , като аз накрая ми писна и си я взех, казаха ми след като бяха източили резервоара и почистили дюзите, всичко би следвало да е наред. Взимам колата работи нормално, като след един ден пак същия проблем, загреели колата започва да прекъсва и да се дави, та ми казаха че по всяка вероятност след като пак има проблем, трябвало да се смени клапан на нафтовата помпа. Писна ми я закарах при други майстори.

2.Вторите правят диагностика, и ми казват че и няма нищо на помпата, единствено да сменим педала на газта (аз намирам от ОЛХ, втора употреба), сменя ме го, но проблема си остана.

Сега ми казват, че не мога да се оправят, било нещо по токовете, ама те не можели, а аз стигнах до там след като се разрових за повреди на ГНП.

Моля ако някой има идея какво да правя и къде да отида при коректни майстори в София, който да оправят колата!

Благодаря предварително!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

0898 88 15 22 - Вальо - Добър диагностик и много в част с дизелите по принцип. Намира се в Орландовци (ако не се е преместил)
0885 23 70 39 - Данчо - занимава се с ремонт на нафтови помпи. Намира се в Дружба.

 

Това са хората, на които разчитам аз. Успех с ремонта ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...