Jump to content

Последните радиостанции на радиото


devedeve

Recommended Posts

Колеги, много ме дразни една дреболия на радиото... Не мога да окрия каква е логиката на подредба на последните радиостанции ("last stations"). Аз съм с MMI 2G High, трябва да е последната версия на SW 5570 (но и преди това беше същото).

 

Ако примерно слушам 5 радиа подред (достатъчно дълго, за да се отразят в последните станции), след това е малко вероятно точно тези пет да са изписани като последните защото някои от тях ще са се изместили едни други... Също така ако имам примерно 2 от последните станции извън обхват и реша да си пусна някоя нова станция, след това тази новата не е задължително да измести тези без обхват, а може да е някоя от другите 3. А ако искам като последни да са ми точно определени 5 станции е почти мисия невъзможна.

 

Не знам дали е само при мен това или е при всички. Четох и чужди форуми и пак нищо не открих написано. Знам, че е дребен проблем, но ме дразни откакто имам колата и не откривам никаква логика.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен няма оправия и аз много се дразних, как някакви странни станции стоят там. Просто свикнах да си ползвам опцията "запаметени станции" :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май наистина няма решение на това, освен запаметените... Много е добро това MMI, та много се чудя как не са ги измислили подобни дреболии докрай... Както и да е,  много благодаря за отговорите!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...