asan.k Posted July 6, 2016 Report Share Posted July 6, 2016 здравейте колеги - audi a4 b5 avant 1.8 adr- механикът ми смени тампоните на двигателя проблема ми е алуминиевия корпус който се чупи решихме че ако се завари няма да има проблем - но не се получи корпусът отново се счупи някакви идеи как да реша проблема или от каде да закупя нов или втора употреба Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgi_k Posted July 6, 2016 Report Share Posted July 6, 2016 И при мен е счупен на един от тампоните,но ако нямаш проблеми с вибрации карай си така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asan.k Posted July 6, 2016 Author Report Share Posted July 6, 2016 явно нещо не си ме разбрал 2-та тампона на двигателя са сменени само ударният тампон не мога да го сменя защото корусът на стойката за него е счупен (там където се слага този тампон който струва 10лева) и ако не го реша този проблем новите тампони скоро ще станат стари Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now