Jump to content

Горивна помпа Ауди A6 C5 1.8T и 2.7 biturbo

from_usa

Recommended Posts

Здравейте,колеги ,

повреди ми се горивната помпа на автомобил audi a6 c5 1.8T ANB '99 , обаче се оказа въпросната помпа я има нова само оригинална (на цена над 600лв) и няма афтърмаркет варианти на други производители. Номерът на оригиналната е  4B0906087Q  ,която се слага на audi a6 c5 1.8T и 2.7 biturbo и питането ми е дали някой с въпросните двигатели е стигал до смяна на тази бензинова помпа и ако да,какъв вариант е избрал - нова (каква и от къде?) или втора ръка (знам ,че не е добър вариант ,тъй като ако стояла много време ,без да се ползва ,може да е запекла,т.е. трябва да се търси само от наскоро пусната на части кола) ?

Колега, какви бяха симптомите преди да се повреди помпата? Защото си мисля че и моята е пътник и искам да сравня?

• 2 weeks later...
On 7/29/2016 at 6:52 PM, Marian_Georgiev said:

Нова vdo мисля че е към 200лв., компромисните варианти са около 100-тина.

Къде да намеря такава помпа vdo за 200лв, свързах се с почти всички вносители и дилъри и казват ,че такава помпа има само оригинална за 670лв след дилърска отстъпка.  

:( 

On 8/1/2016 at 2:45 PM, 150hp said:

Колега, какви бяха симптомите преди да се повреди помпата? Защото си мисля че и моята е пътник и искам да сравня?

Симптомите бяха гаснене,след като запали - вдигат се оборотите при завъртане на ключа ,след което падат и колата гасне. Това се случваше рядко ,2-3 пъти за последната година.