Jump to content

Антикрило и затъмняване на стъкла за ауди а3!


klicksa

Recommended Posts

Здравейте колеги, имам ауди а3 2002 фейслифт и много бих искал да си сложа антикрило, обаче нямам никаква представа откъде да го закупя, къде да го търся и т.н, така че ако може да ме насочите какво да е, тоест от какъв материал и откъде да го взема ще съм ви много благодарен. За да не отварям нова тема бих искал  да попитам и знаете ли къде в Пловдив затъмняват стъкла качествено? Бях се насочил да си взимам готови изрязани шаблони и да си ги правя сам, но първо искам да попитам дали няма някой, който се занимава с това?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Антикрилата, ако говориш за такова от снимка долу, си ги има оригинално на S-ките. Тоест от някоя S3 на части може да се намери. Също така може да се направи от фибростъкло. Лошото е, че цените и за двата варианта са 100лв+, което е напълно неоправдано за нещо, което всеки ентусиазиран крадец или пияница може да ти скубне за 30 секунди. За затъмняването, за Пловдив не мога да ти кажа човек, но силно мога да ти препоръчам човек от София (ако имаш път насам), който има доста опит и работи много добре. Румен Проданов се казва, фирмата е ProTint . Нещо за фолирането, което мога да те посъветвам е, да си намериш човек, който да ти направи задното стъкло на едно парче, понеже повечето го правят на две и правят снадка на нагревателите. Успех!

 

maxresdefault.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами аз по принцип знам, че фабрично ги има на S-ките , но мисълта ми е дали това от фибростъклото е добра идея, понеже гледам, че ги продават в olx и си мисля, че ще е доста по-трудно а и по-скъпо да се намери от S3, даже мисля че при S3 се захваща с болтове ако не се лъжа. Та това се чудя, дали тези от olx от фибростъклото са ок, дали ще паснат както трябва и така. Ако някой е взимал нека сподели опита си.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега klicksa, 

Зависи колко си педантичен, с др. думи дали си перфекционист. Ако отг. е: "Да, аз съм перфекционист!", товага отиваш на оригинал (ако ще и 2-ра ръка да е). Ако не си по детайлите, грабваш едно "антикрило" от OLX, и няма да се вглеждаш във вълнообразните му порърхности. Може в началото да не са вълнообразни, но повярвай ми с времето ще станат. Все пак, за да имаш по-ниска цена, тя трябва да идва от някъде! И откъде идва според теб, ако не от пестене на материал и качество?!

Успех!

Редактирано от Rotkod
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за колегите от югозападна България, ефтина и качественна работа само в Сапарева баня!!!  Момчето работи директно с вносителите на "3М", "GLOBALL"  и  "LUMMAR"! Е които иска има и менте фолио, което се продава по авточастите но не си заслужава!!! А3 8L фолио "GLOBALL" истинско американско фолио 99% ув защита 120лв. С менте американско без ув защита 60лв, цените са с фолио от маистора. За контакти на маистора пишете на лч. :zustimm:

Редактирано от rafeelo
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами по принцип съм от хората които обръщат внимание на детайла и сигурно ще ме дразнят тези вълни. Но въпроса ми е откъде ще се появят, смисъл нали това е стъклопласт и след като се боядиса каква е логиката да се появят вълни?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега klicksa,
При китайските и БГ реплики на спойлери и всякакви др тунинги никой не ти гарантира (или дава сертификат за) качество. Детайлите се правят от много тънък материал, който с времето и от жегите се деформира, ако не е деформиран още по рождение. :hilezh:

Напълно те разбирам как искаш някой да ти каже: "Бате скачай смело на репликите! То разлика в качеството няма! При марковите плащаш за името!" Да, ама не! Не и в този случай. Иначе в окачването/носачите разликите между OEM (Лемфьордер) и Лемфьордер (без щемпел на съответната автомобилна марка) са минимални (и все пак ги има!!!). Така че решавай и .....

"Скачай смело!"  :zustimm:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре колеги, а този от S3 как ще се монтира ако е оригинален, нали е с болтове. Трябва ли да махам моя и да пробивам или примерно не може ли да се отрежат болтовете и да се залепи с черен силикон?

Редактирано от klicksa
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 months later...

Виждам, че колегата е питал през август... Но ако е още на дневен ред въпроса - за мойта а3-ка си бях взел реплика от I'MS. За 2 години нито се набръчка, нито се огъна, нито нищо. Пасна перфектно на колата, беше залепена и не мръдна.

От S3 е невероятно приключение да уцелиш спойлерче оригинално. А да го вземеш "комплект" със задната врата... Шанса да уцелиш същия цвят кола е мнооого малък. Демек ще боядисваш сума неща, и ще ти се оскъпи значително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...