Jump to content

andibgpz

Recommended Posts

Колеги ,един въпрос.
Купих си седалки с подгрев от 90тка ,както и цялата инсталация към тях.Въпросът ми е има ли шанс да прекарам кабелите до седалките БЕЗ да махам мокета на колата и каква е схемата за включване.Можете и да ми препоръчате сервиз в София ,в който да го направят ,ако преценя ,че няма да се спарвя и ако някой са му слагали да каже ориентировъчна цена за поставянето на кабелите.

Колата е 80тка Б3,1,8 РМ е двегателя,ако има значение за инсталацията
Мерси предварително

Ако махнеш барчето между седалките, може да прекараш кабелите под мокета, именно от там към таблото. Разстоянието е малко и с една твърда тел ще прокараш кабелите. 

Другия вариант е да свалиш прага и да надигнеш мокета, аз бих го направил по първия.

• 1 year later...
На 9/27/2016 at 18:33, andibgpz написа:

Колеги ,един въпрос.
Купих си седалки с подгрев от 90тка ,както и цялата инсталация към тях.Въпросът ми е има ли шанс да прекарам кабелите до седалките БЕЗ да махам мокета на колата и каква е схемата за включване.Можете и да ми препоръчате сервиз в София ,в който да го направят ,ако преценя ,че няма да се спарвя и ако някой са му слагали да каже ориентировъчна цена за поставянето на кабелите.

Колата е 80тка Б3,1,8 РМ е двегателя,ако има значение за инсталацията
Мерси предварително

Колега да попитам за връзването за ел.седалките и ако може тел за връзка от Пазарджик съм

Благодаря