Jump to content

Всякакви въпроси за А8 D4

plamen sf

Recommended Posts

Zimermann съм взимал дискове, вентилирани и перфорирани в комплект с накладки за на жена ми Мини-то и по-голям боклук не бях слагал никога. Също не препоръчвам.

Като цяло споделям за двойно вентилираните дискове на Zimmermann,че не са качествени! Личен опит имам с 323мм предни за Д2,а и много недоволни колеги и познати за различни типове леки коли и размери.

• 1 month later...

Здравейте колеги.отскоро карам а8 д4 и имам едно боботене на ниските обороти в лявата филтарна кутия.записва дебитомера но според мен е турбината защото изостава малко спрямо дясната като я чета по живи данни.ако някои се е срещал с подобен проблем ще бъда благодарен да сподели преди да съм предриел сваляне на мотора за нови турбини.712579a3d2acc8a72458ce9f49bdba59.jpg

Изпратено от моят SM-G930F с помощта на Tapatalk

Здравейте колеги, търся трилъчов волан+ еърбег за ауди а8-s8  д4. Моля ако някой може да помогне да пише ! Благодаря предварително :) 

Edited by Mitko.A

• 2 weeks later...

Здрвейте колеги имам ауди а8 д4 преди фейслифта и си търся задна броня от s8 , където е с 4-те накрайника . Някой да може да помогне по въпроса ? 

И аз гледам обаче за матрикса, за сега освен в ebay  тук в БГ има само в tuning-sport.com. Цените са страшни, уж са оригинални части .За заден дифузер с накрайници излиза около 2.5к, аз съм с предна броня и прагове на с8 , пълният пъкет е 7к без боя и монтаж.

Edited by VBI
Цитиране на предходно мнение!

Излизат и в Алегрото от време не време и то на значително по-ниски цени от тези в eBay.

И при мен е така намирам само в tuning-sport ,но са на доста “добри” цени? иначе търсих и аз в ибей , но с нулев резултат 

Някой да има представа как мога да адаптирам партроника да се включва отпред без да съм го активирал преди това на задна ? За А8 Матрикс става въпрос .При Кайен и а5 новото съм го виждал.

По принцип това което съм виждал, кто доближи обект отпред се включва , все едно като дадеш на задна се включва но това е само при близост с обект.

Edited by VBI

До момента разбирам че доста работи който ги има в по ниският клас като при а5/а6/а7 ги няма в д4 матрис ... което е много малоумна работа ...

Това D4 Matrix реално е кола 2011-та година, а технологиите вътре са и още по-стари :).

Нещата, които ги има в последните А4 и А5 са доста по-новички, да не говорим пък за А6 и А7.

А бе Ауди, яко изостава в тези години в сравнение с конкуренцията и особенно, за най-високия сегмент. Нормално човек да има очаквания...

Не мисля така, B8 като излезе 2007-ма година беше като космически кораб спрямо конкуренцията, 4G също, при А8 се получава така защото има разминаване от няколко години между излизането на флагманите на големите марки, то и при другите класове е същото.

Спрях се на матрикс заради мотора най вече и уж високият клас . Почвам да съжалявам, за една седмица ми умръзна , до сега карах а7 преди фейса и беше доста по добре . Определено са се усрали при а8 и да то си е кола 2011..

Edited by 4trogram

Колега ти не купи ли скоро новото S5 сега А8 да не ти омръзна и то още по-бързо :hilezh:

г/д така стана,да бях взел s5 sportback, малка ми се стори и други неща не ми харесаха , смених е за а8 матрикс , определено си е автомобил от към мотор/возия , просто за годините ми се струва изостанала.Май и аз не знам какво искам , просто чакам да падне цената малко на sq7 и да мирясвам.

Edited by VBI