Alexander Boichev Posted December 28, 2016 Report Share Posted December 28, 2016 Здравейте. Нещо странно се бе случило със снимките на лаптопа ми преди година и ги бях отписал, но разбрах че ситуацията е поправима. Ще съм благодарен ако някой може и ми помогне. Та нещата са следните : всички снимки са със дата 10.12.2015 г. 06.21 ч. , като тип на файла изписва " VVV Файл " и нито една снимка от преди тази дата 10.12.2015 г. не се отваря. Доколкото разбрах това е някакъв криптиращ вирус, но си трябва да се захване от професионалист. Някакви съвети Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexvan Posted December 28, 2016 Report Share Posted December 28, 2016 закъсал си го Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexander Boichev Posted December 28, 2016 Author Report Share Posted December 28, 2016 Знам, но съм положително настроен. че има някой който може да помогне Link to comment Share on other sites More sharing options...
sky Posted December 29, 2016 Report Share Posted December 29, 2016 Разбери какъв точно е вируса и коя версия. Някои има вече кракнати и ключа може да го намериш в нета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts