Jump to content

Няма ток във вратата А4 B6


redref

Recommended Posts

Колата е A4 B6 2002г., а проблемът е следния. До шофьорската врата не стига ток. Компютърът изобщо не я отчита, че съществува. Следователно не могат да се управляват стъклата, огледалата и централното от шофьорската врата. Тя се заключва само с ключа, като не активира централното и другите 3 врати се заключват с дистанционното. Проблема дойде изведнъж, като вечерта работеше всичко, а сутринта се отключи нормално и като тръгнах забелязах, че не светят копчетата по вратата. Проверих бушоните, но всички са наред. Дали е някой кабел в маншона на врата (чувал съм, че е проблем) и ако ми препоръчате сервиз в Пловдив ще съм благодарен. Весели празници колеги! :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 проблема е в гуменият маншон между купето и вратата,прекъснати кабели,има тонове теми за този проблем,иначе може да отидеш в бившият сериз тракия,като влезеш двора караш 300м на право,сервиза е в ляво,аз там я оправих мойта,60 лв,приятно посрещане на новата година

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Маншона е да. Ако си сръчен и си работил със слабо токови инсталации някога ( в час по трудово, се случваше, някога в училищата) ще можеш и сам да си оправиш кабелите. Ще ти струва 60 ст. за Термо шлаух и кабел. Махаш маншона и проверяваш, кой от кабелите в снопа е прекъснал. Снаждаш, изолираш и всичко е 6. Но да дадеш 60 лв. за такава процедура си е направо глупост, платнешки обир и напълно безсмислено. Всеки жичкаджия може да оправи тези кабели, ако ти не можеш.

Редактирано от sweetlioo
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма нищо лошо да си го оправиш сам.....ако можеш:))) Но и няма нищо смешно, да не говорим ОБИР, да отидеш в сервиз. Ако не е сигурен какво прави...... да ходи право в сервиза..... 60 лева няма да променят стандарта му на живот.... но пък ще има ток навсякъде в колата :hilezh::zustimm:

Редактирано от VBI
Цитиране на предходно мнение!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вярно е, но тази цифра е силно пресилена. Че за половината от тази цена, ти правят монтаж на алармената система. Колко е нормално, да струва, да се преправят 2-3 кабела, защото в маншона толкова се късат обикновено.   

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз разбирам достатъчно от електротехника,но предпочетох да е оставя в сервиз,защото нямах поялник под ръка а и време нямах да се занимавам,в моя случай времето ми е по скъпо от 60 лв,иначе да няма нищо сложно

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да.... именно липсата на свободно време е често срещан.....проблем :)    С годините съм останал с личното убеждение, че... не ме дразни по-високата цена на дадена услуга, дразни ме недобре свършената работа!   

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...