Jump to content

Табло с уреди на А6 С5

martin_ganev

Recommended Posts

Моето табло е с бяла подсветка и колата е ноември 99,оригинално нищо не е пипано.

Същото е и при мен. Оригинално колата дойде с дигитален часовник, малък фис и бяла подсветка. 99-та ноември.

Джагърско табло, което сега вече не е на колата поради разбираеми причини ;)

И моята е с дигиталния часовник,явно след втората половина на 99 излизат така,а може и да има малко изключения.

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
На 26.01.2017 г. at 13:53, RTM написа:

Същото е и при мен. Оригинално колата дойде с дигитален часовник, малък фис и бяла подсветка. 99-та ноември.

Джагърско табло, което сега вече не е на колата поради разбираеми причини ;)

Нещо друго  сменя ли се или само таблото? Познава ли си ключа след това?

Колата е А6 Ц5 1,9   С малкия фис който се прецака.  Мога ли  да сменя фиса с голям или тряба цялото табло?

Цяло табло се купува. Съответно от дизелово ауди и гледаш да е със същия часовник като твоето(дигитален/аналогов). Ако искаш да управляваш дисплея да ти показва разход на гориво трябва да вземеш и лостче за чистачки с управление за борд и сивата букса за таблото. Връзват се 3 кабела от новото лостче към сивата букса. Хубаво е да е VDO таблото и да има възможност да пробваш дисплея дали е здрав. Иначе се приготвяш за 100-150лв за смяна на дисплей. Или ако си добър с поялника си купуваш от Китай за 30лв и си го сменяш. Има много клипчета как се прави, малко е попкаво, но аз се справих от първия път.

Ааа забравих... в таблото е имобилайзера. Ще трябва да идеш на майстор да ти настрои новия имобилайзер и да ти обучи ключовете.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 7 years later...

Здравейте, 

Да изтупам темата от прахта малко, колата ми е със старото табло без фис, взех си друго табло с FULL FIS но имам проблем с превръзването на кабелите отзад, има ли някъде схема на която да за отбелязани кабелите по цветове освен по номера на пиновете? 

Колата ми е 1999 година щ, таблото което взех е от фейслифт но коя година не знам,взех го заедно с буксите и кабелите. 

Edited by Speedy86
Дописах подробности

Моята кола е 2.4 преди фейса, таблото е от 2.4 фейслифт,нямах CAN и се наложи да го извадя от ECU-то защото го имаше само като заготовка,даже сложих новото табло на оригиналната инсталация на колата и си запали някои неща бачкат, да спомена само че имобилайзер е премахнат

Edited by VBI
Не цитирай предходно мнение, ползвай бутона "@"

Питах понеже имаше значение какъв точно 920 си взел защото не всички стават (при някой не работи оборотомера). Иначе щом си без иммо можеш да запушиш лампата да не ти мига постоянно. Другото виж тук.

https://www.drive2.ru/l/486732083335528872/

Edited by evg_eni

Ах какъв късмет, точно на границата :D Да, ще стане. Внимавай обаче с това табло, ако го пипаш софтуерно заради пробег, спиране на индикацията за маслото или друго.

То ше стане ако намеря точната схема, само за пробег мисля да го пипам и то напред да го бутам, че на ГТП ше ям дървото като отида 

Edited by VBI

Ам гледам че е за дизел дали нещата са идентични, че ето това ми е основния проблем, оградените с червено ги имам на зелената букса в колата а тая схема казва че не се ползват,тези с тикчетата съм ги намерил в схемата на новото табло

IMG_20241217_202349.jpg

Edited by VBI