Salexprod Posted February 14, 2017 Report Share Posted February 14, 2017 Здравейте колеги.Нов съм в този форум и ще ми е много приятно да си споделям всичко за моята кола с вас!Та да мина на темата.Двигателят ми е 1.6 101кс и искам да му сменя компютъра с на 1.8 125кс.Възможно ли е и ако да какво друго ще се наложи да се дооправя,преправя и т.н.Благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gostrex Posted February 14, 2017 Report Share Posted February 14, 2017 Ми да започнем оттам че твоят компютър най-вероятно е сименс,а искаш да сложиш такъв на бош,доста от пиновете не съвпадат по номера,та ще се наложи пренареждане и като цяло самата интервенция няма никакъв смисъл,ако имаш проблем с компютъра си търси такъв от същата кола с същия код на мотора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salexprod Posted February 14, 2017 Author Report Share Posted February 14, 2017 Мой приятел ми каза че си смени компа с такъв от на 1.8 и вървенето стана друго.Да на сименс е моя комп.Исках да поразпитам за това дали наистина е така но .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoleo Posted February 14, 2017 Report Share Posted February 14, 2017 Колега, с този двигател каквото и да правиш, по-сериозен вървеж няма да постигнеш. Ако искаш нещо което да понавървява и да се занимаваш с доработки, вземи си 1.8Т Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarDust Posted February 14, 2017 Report Share Posted February 14, 2017 След смяна на компютър да очакваш повече вървеж може единствено,ако на сток 1.8т сложиш комп. с чип. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts