Jump to content

Проблем след зареждане на дизел 1.9tdi


birdmen

Recommended Posts

Здравейте колеги имам следния проблем , днес след като заредих на една малка бензиностанция минах 50км и колата ми притресе леко след още 10 направо ми светна лампата за esp и колата почна да се тресе много. Преди да заредя имах не повече от 10 литра и заредих още 10 .  Въпроса ми е какво да направя в този момент , аз мисля да се опитам да източа тази нафта и да сипя хубава и да сложа добавка за почистване на дюзите , не знам дали ще помогне но се надявам да се оправи.На някой ако му се е случвало нека сподели опита си в такъв случай

.

п.п. Този проблем с претрисването го имах от както си взех колата но се появяваше от време на време и за кратко и най често като карам в нашата хубава страна с лошото гориво което продават , докато преди 3 месеца  един ден претрисането не спря и така закарах колата в сервиз закачиха я и ми казаха че имам заминала дюза. След това сменихме дюзата и ревизирахме останалите и колата не е имала проблеми.

Затова ме навежда на мисълта че проблема идва от последното ми зареждане на ' хубава ' нафта,

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Закачете я на Vag-Com сутрин на първо палене и вижте дюзите. После направете същото и на 90 градуса. Вижте и за записани грешки.

 

Второ, пробвай да спреш да я караш като баба, а вземи да ги сменяш в малко по-високи обороти :) Тук всяка втора тема е за ЕГР, забило турбо или дюзи..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • VBI locked this topic
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...