Jump to content

Регулиране на интервала на чистачките


SPiTFiRE_

Recommended Posts

Здравейте, колеги!

При А6 може ли да се смени релето на чистачките с такова, което е с регулируем интервал. На доста места съм срещал, че при Б4 става с друго реле и интервала се регулира чрез цъкане на лоста през определено време.

Става ли тоя номер при нашите коли и какво реле ще ми трябва?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Взимаш въпросното реле и го монтираш на мястото на твоето. Това е :)  Аз карам с реле с номер 357 955 531 

Редактирано от vladi
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Аз си купих миналата година такова реле, но дойде зимата и така не се стигна до монтирането му. Мисля сега да се захвана, но може ли някой да даде информация как точно се програмира. И къде горе долу да търся старото - предполагам че е под волана. За да не отварям нова тема ще използвам тази на колегата да попитам и друго - може ли да направя положението което е за еднократно пускане на чистачките (лоста на долу) да е постоянно на +12V. Доста пъти ми се е налагало  когато съм на място и трябва да завъртя ключа на контакт за да пусна еднократно чистачките. Мисля че просто някой от кабелите трябва да се прехвърли на постоянен +12V, но кой?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Здравей,колега.
Въпросното реле се намира на една основа,на която има още няколко релета- точно под волана.Закрива ги декоративната кора под волана.Релето което е без възможност за регулиране на интервалите за чистачките е с номер 229.И аз си закупих втора употреба въпросното реле с възможност за програмиране на интервалите,но все още не съм го монтирал и нямам представа как точно става самото програмиране.Като го поставя ще пробвам да видя какво ще се получи.Ще съм ти благодарен като проучиш нещата със самото програмиране и подаването на постоянен +12v за положението за еднократно пускане,да споделиш как точно се получават нещата!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...