Diido0 Posted February 25, 2017 Report Share Posted February 25, 2017 (edited) Здравейте колеги. Карам ауди а3 1.8 AGN, 1996г. Таблото със скоростомера и оборотомера ми прави проблеми. Изгасва цялото табло и остават да светят само индикаторите за включени светлини, ако дръпна ръчната или подам мигач. При начално запалване таблото работи всичко наред, и как погледна някъде на страни, всичко е изгаснало. Свалях таблото да го огледам за раздути кондензатори, но на пръв поглед не видях такива. Таблото е марка VDO без FIS. Четох, че може и клеморед да е, по принцип патрона за ключа е малко "разшлякан" а има едно положение където точно преди подаването на контакт, ключа малко засича. Помагайте, кое от двете е дало фира и е за смяна, че е кофти така... Edited February 25, 2017 by Diido0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
borkata86 Posted February 25, 2017 Report Share Posted February 25, 2017 Не е клемореда. Имам А4 В5 2001г. със същия проблем и първото нещо което смених беше клемореда, но не се оправи. Проверил съм всички бушони и там няма проблем (мисля,че е бушон номер 3). Вече нямам и на идея какво друго може да е освен някое скапано реле. При мен липсват подсветките на цялото табло, освен на габарити. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Punkstyle2 Posted February 26, 2017 Report Share Posted February 26, 2017 На мен ми изглежда на заминало табло. Нека по-компетентните се изкажат, но все пак се оглеждай за ново Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diido0 Posted March 1, 2017 Author Report Share Posted March 1, 2017 (edited) Студени спойки са проблема според мен. Свалях таблото при мърдане на буксата ту светне, ту гасне. Сложих малко хартия на буксата да седи плътно, за сега през повечето време работи. Но пак се случва да изгасне за малко. Преди това не работеше през повечето време. Edited March 1, 2017 by Diido0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts