Jump to content

Нов ключ за светлини


dtrax

Recommended Posts

Здравейте, имам проблем със ключа за светлините и вече за втори път го сменям със такъв от морга и я кара неколко месеца я не. Мигат ми халогени фарове стопове ... ужас е. Въпроса ми към вас е, понеже вече търсих доста в гугъл такъв ключ чисто нов, но не открих. Ако някои знае да се продават в магазин в БГ, нека сподели :) благодаря!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има го нов в Порше, Юнитрейд, Ауто1 и т.н., но цената е над 200лв, на места достига почти 300. Това в зависимост дали имаш халогени. Сам си прави сметката заслужава ли си. Щом се развалят няколко подред, значи проблема може да е другаде.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам работещ ключ,но понеже не си написал от къде си,не знам дали ще ти е удобно да дойдеш да го пробваш.Без позиция за предни халогени е

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересно, но проблем в инсталацията нямам. Пробвал съм и съм мерил с мултицед. На ключа с който взех колата му се прецака пин-а за халогените. Като завъртя копчето да пусна къси и светкаше и халогена (все едно съм го дръпнал 1 път). Купих 2ра употреба и нямаше тоя проблем, но след известно време се появи абсолютно същия симптом и при другия ключ. Викам си аре не съм уцелил ще взема друг ама к*р.... Втория ключ който взех още на 3-тата седмица взе да ми прави мизерии и то много тъпи от сорта на (включва изключва габарити когато и както си реши) без значение отпред отзад... Колата ми беше като подвижна цветомузика :@ за сега съм сложил първия ключ с който смених оригиналния и си го лепя с тиксо :) Втория ключ който бях закупил понеже правеше най-много мизерии реших да го отворя и да погледна какво е положението. Точно за това съм отворил темата дали се продават нови такива което ме навява на втория ми към вас въпрос. 

Намерих доста ключове които на практика са еднакви със моя модел (външен вътрешен букси и т.н.), дали според вас има възможност да станат за а3-ката или ще трябва преправяне на буксата, понеже 200-300 лв за ключ не мисля, че е рентабилна цена за кола на 20 години струваща не повече от 5000 лв. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз лично не бих взел нов :D Лошото при втора употреба части е точно този риск да не работи, но ако се разходиш из моргите да пипнеш ключовете според мен ще сполучиш :/ Ако тези ключове са същите на външен вид ще станат ! Успех ! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...