Jump to content

Проблем с намиране на части


Naidden

Recommended Posts

Здравейте. Наскоро взех една б4ка 2.8 v6. Състоянието и не е блестящо. Нуждае се от нови маркучи на охладителната система защото повечето са преправяни, наснаждани и т.н. На места се държат на магия и често избиват. Миналата седмица изби един от маркучите на парното. Като го свалих видях че има 3 наснаждания и всяка част е парче от различен маркуч. Също така има един тройник който седи до долната част на радиатора, пред алтернатора. Той буквално е преправян с части от железарията, даже да не кажа и от някое казанче. Днес се разходих по магазините за авточасти да купя тези неща и ме изненадват по следния начин: Маркуча на парното - 230 лева само оригинален. А за тройника дори не разбраха какъв е, къде седи и за какво е. Звънях в няколко морги и като чуят 2,8 разговора приключва. Не съм и подозирал, че нещо толкова елементарно ще се превърне в такъв проблем. За това се обръщам към Вас с молба за идеи. Не ме бива в преправяниата, така че ако решението е само в импровизацията (още наснаждания и части от железариите)да ме насочите към правлиния човек поне да ги направи като хората.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извади си по ЕТКА коректните номера на всички части, които ти трябват и прати ЛС на KOKO 100 C4   Той, ще ти каже, кое, колко и какви варианти има.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Също и от 2.6 може би стават маркучите. Има доста марлучи из нета но няма как да няма в магазините афтърмаркет марки. За радиаторчето на парното може да измайсториш времнно някой мяркуч

Sent from my LG-K550 using Tapatalk

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...