Jump to content

ауди А6 1.9 TDI 2001 комби въпрос ?


Васил В.

Recommended Posts

Здравейте колеги имам един проблем с който не мога да се справя вече доста време в търсене съм на ляв Шенкел за моята кола горе на шенкела е разбира втулката и носчът горе се мърда а той е нов като мина през дупка имам чуството че ще ми изпадне нещо от лявата страна отидох и ми казаха че втулката е разширена и не държи при стягане носачът и от това като се мине през дупка притропва та търсех като моят модел втора употреба но удрям на камак а нов е много скъп за момента въпросът ми е дали има вариант да се оправи тази втулка и къде ако има или някой друг модел който да паснат главините с на моята кола ако някой знае много ще съм благодарен да ми сподели !!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е то окачването е едно и също на всички а6 през тези години.Донори дал господ по морги и в нета.Почвай да звъниш наред.Питай в форума.Имя достатъчно разглобени дараци.Колко пари е нов? Той ако е проблемна част и втора ръка няма да е евтин а и нямаш никаква гаранция колко ще изкара.

Изпратено от моят SM-G925F с помощта на Tapatalk

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега за жалост не е едно и също главините са различни поне на мен така ми обясниха иначе отдавна да съм взел от някой авант 2.5 TDI или друго от същата година 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Германците им слагат едни номера на частите и с тях по лесно става разбирането на какви автомобили се слагат. На 90% съм сигурен че шенкела на 1.9 и на 2.5 е еднакъв както и на Пасат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...