Jump to content

Бууст метър


ауди а3

Recommended Posts

Здравейте колеги, наскоро си купих бууст метър но си нямам и най-малка идея как се слага, ако може някой да ми помогне със съвети, клипове или нещо от сорта, ще съм му много благодарен

колата е ауди а3 1.9тди

Редактирано от Moonland
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Какъв е уреда? Директно с вакум към него или през мап сензор и след това? Ако е от тези с вакум към него бих могъл да дам съвет, никак не е трудно по принцип. Разпробиваш смукател или направо слагаш 1 рейспайп с щуцер от тези които са за газово, мушкаш маркуча на вакума към него, от другата страна към уреда и готово. При мен осветлението направо го вързахме за това на ключа за таблото, т.е. като светне километража, светва и бустметъра.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трябва да кажеш къде ти е измерването на налягането. В компютъра с маркуче или на турбопътя с датчик. В първият вариант режеш маркучето, с един тройник хващаш налягането към към средството за измерване. Във втория вариант - както каза колегата дупчене и щуцер или рейспайп с щуцер. Напрежение за крушката се взима най добре от бушоните, аз съм го взел от единият габарит.

Ефектно е, замислям се и за други уреди, но конзолите, които продават са шибани и не лягат идеално по колонката, трябва да се режат и напасват.

При мене се спука оригиналната пластмаса на колонката, защото е изгоряла от слънцето и на 20 години.

Редактирано от Бат Сашо
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Здравейте. Съществува ли електронен буустметър които се свързва към диагостичната букса на колата и да изкарва показанията от там. Без прекарване на маркучи и дупчене.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...