Jump to content

Проблем с централното заключване

Momchilus

Recommended Posts

Оправил съм вече доста брави и винаги проблемът е един и същи, нагар на контактите пластини на второто моторче. Но за да се стигне до него, бравата трябва да се разглоби много внимателно и с чалъм. Последния път нещо се забързах и вместо да измъкна синята ос неразглобена, тя взе че се отключи и разглоби на трите си части и после ми трябваха близо час и половина да  я сглобя правилно. Това го казвам, за тези които ще си оправят бравата сами. Внимавайте, че може и да я сглобите така, че после вратата да не можете да я отворите от никъде!!!

Edited by bsdnikolov

4 hours ago, Passi said:

Като е студено спуканите спойки се свиват и не правят контакт.

Мама им спойки ,мн тъпо за кола която струва маса пари е недопустимо.

Както казах по-горе, спукани спойки няма. Всеки който е отварял машинка знае, че достъп до платката няма. Доволно е залята с пластмаса.

Edited by bsdnikolov

• 3 weeks later...

И аз имах този проблем с бравите (машинките) , но се оправи с други или с ремонт на старите,

Ако някой има нужда има едно момче в Пазарджик ги прави и за сега нямам проблем

• 2 weeks later...

Аз вече и с втора врата имам проблем. До пролетта  сигурно и 4-те ще са за оправяне и тая на багажника и капака и капачката за горивото и да им п*кам на фолксвагените....

Аз имах проблем със задна дясна врата ,след отключвне с дистанционното не се отваряше и вчера я поправиха за 1 час ,за инфо на колегите от Варна ,човека който я оправи се казва Петьо и работи до малкото яхтено на стара гара зад ЖП прелеза .

Колеги, след посещение при Коцето вратите са като нови! Момчетата работиха изключително внимателно и прецизно и за усилията, които положиха според мен цената бе справедлива! Препоръчвам на всички от региона с проблемни заключвания, прозорци, климатици и т.н. и благодаря!

Edited by csteffanov

• 8 months later...
On 11/16/2017 at 2:36 PM, bsdnikolov said:

Оправил съм вече доста брави и винаги проблемът е един и същи, нагар на контактите пластини на второто моторче. Но за да се стигне до него, бравата трябва да се разглоби много внимателно и с чалъм. Последния път нещо се забързах и вместо да измъкна синята ос неразглобена, тя взе че се отключи и разглоби на трите си части и после ми трябваха близо час и половина да  я сглобя правилно. Това го казвам, за тези които ще си оправят бравата сами. Внимавайте, че може и да я сглобите така, че после вратата да не можете да я отворите от никъде!!!

Здравейте, 

може ли някакви контакти с Вас, защото отскоро и аз имам проблем със задните врати. Странното е, че се редуват лявата и дясната. Някой път не се отваря едната, следващият път другата :) Също забелязах, че лампичката на заключването на всички врати (нали има такава опция, да заключиш да не се отваря отвън, когато колата е запалена) вече не свети, а шумът от заключването не е рязък, а по муден. 

Свалят се корите на вратите има едни моторчета те също се смвалят чистят се статорните намотки иии мисля,че проблема се решава и аз бях така с една от вратите при мен 50 лева струваше този ремонт ако ли не може да си вземеш нови,защото втора употреба не ти препоръчвам А4 и Q5 имат тези проблеми.Успех