Jump to content

Разпродавам музиката си : Alpine CDA-9887R, Focal K3P, Focal K2P, Ground Zero 1.4000D, Helix HXA 400 MKII, Helix The Smart Power Cap.


Recommended Posts

Здравейте!
Поради смяна на колата, си разпродавам музиката :

1. Alpine CDA-9887R.
 
Перфектно техническо състояние. Панелът има поизтъркано, но цялостно също е в добро състояние (вижте снимките). Гумичката на врътката за усилване на звука се е разлепила и понякога леко закача като се прибере копчето навътре, но на мен лично не ми е пречило, тъй като го държах в извадено положение.
Към комплекта : Плеър, панел, декоративна лайсна, оригиналното дистанционно, шейна за монтаж.
Предполагам, че който гледа обявата ще знае какво предлага плеърът  и все пак прилагам линк с характеристики за незапознатите :
 
http://www.alpine.bg/p/Products/SingleView/CDA-9887R

Цена : 220лв - крайна!
 
Актуални снимки : ТУК
 

2. Два броя кондензатори Helix The Smart Power Cap 1F.

 

Висок клас кондензатори с вградени защити и "умно" контролиране - включват се при запалване на колата или когато има нужда от тях (голям товар), не е нужен remote кабел както другите кондензатори.

И двата кондензатора са с оригиналните си стойки и са в перфектно техническо състояние.
Единият кондензатор има вдлъбнатина от задната част, но не пречи по никакъв начин на функционирането му. Другият също има много мъничка вдлъбнатина (на надписа), но се вижда доста трудно.
 
Цени : Кондензаторът с по-голяма вдлъбнатина - 80лв.

Другият - 90лв.

Цените са крайни.

 

Актуални снимки : ТУК

 

3. Четириканален канален усилвател Helix HXA 400 MKII.

Много висок клас усилвател със завидно качество на звука и мощност. Печелил е 1-во място на Auto hifi 4 поредни години! Може да прочетете повече за него в ревютата в гугъл. Ето и тест в амп перформънс :

Изключително подходящ за SQ системи.
Към комплекта - оригиналната кутия и instruction sheet.
Забележки : Липсват болтчетата на декоративния капак отгоре, но лесно може да си сложите други. Има пробити няколко допълнителни отвора за монтаж, но това е единствено козметична забележка, която е незначителна - вижте снимките.
 
Цена : 230лв - Цената е крайна!
 
Актуални снимки : ТУК
 

Не бързам с продажбата, а усилвателят заслужава дори доста по-висока цена!

 

4. Трикомпонентна система Focal K3P.

 

Много висок клас говорители със завидно качество на звука и мощност. Работят перфектно и звукът е много добър - може да прочетете ревюта в интернет. Много мощни за 6.5 инча говорители - 200RMS на канал с масивни магнити! На всеки канал по два 6.5 инча говорителя + високочестотни и по 2 филтъра на канал!

Пълен комплект - филтри, пищялки, говорители, решетки, два оригинални нови стикера за прозорец на Фокал.
 
Цена : 550лв - Цената е крайна!
 
Актуални снимки : ТУК
 
Не бързам с продажбата, а комплектът заслужава дори доста по-висока цена (преди няколко години, когато все още ги имаше налични в Toyaga, цената беше около 1700-1800лв).

Дори все още съм в обмисляне дали да не ги монтирам в следващата ми кола, но за момента поне не съм се навил достатъчно да започвам наново проект.

 

Имам изработени отливки за системата за Ауди А4 Б5, които също продавам - може да ги видите ТУК.

 

5. Двукомпонентна система Focal K2P.

 

Много висок клас говорители със завидно качество на звука за цената си.
Работят перфектно и звукът е много добър - може да прочетете ревюта в интернет. Много мощни за 6.5 инча говорители - 100RMS на канал с масивни магнити.

Като изключим, че липсват пластмасовите капаци за филтрите и две метални предпазни мрежички за пищялките, всичко останало е в пълен комплект - филтри, пищялки, говорители, решетки, оригинален нов стикер за прозорец на Фокал.
 

Цена : 250лв - Цената е крайна!

 

Актуални снимки : ТУК

 

Не бързам с продажбата, а комплектът заслужава дори доста по-висока цена. Дори все още съм в обмисляне дали да не ги монтирам в следващата ми кола, но за момента поне не съм се навил достатъчно да започвам наново проект.

 

6. Усилвател за кола Ground Zero Plutonium GZPA 1.4000D - БЕЗ кутия!
 

Поръчах усилвателя преди години от Германия с повреда и без кутия. Като пристигна не тръгваше и святкаше протект диодът.  Веднага след това го изпратих в аудио сервиз в Ямбол (препоръчаха ми го и има защо). До колкото помня повредата е била дребна (нещо в захранването) и го отремонтираха бързо. Бяха ми казали, че след ремонта са го тествали с голям товар и се държи напълно изправно. След като го получих обратно му включих захранване и вече стартира нормално и светна зеленият диод. Така и не реализирах проекта (или поне частта със субуфера) и не му направих кутия - съответно не съм го тествал лично, но вярвам на човека от сервиза, тъй като ми обясни много неща по схемата и свързването на буксите/конекторите, която информация ще дам и на купувача. Бях купил и 2 големи алуминиеви шини за изработване на странични радиатори, ако ги пазя и ви трябват може да ги продам отделно на цената, на която ги купих (30лв).
 
Цена : 320лв - крайна!
 
Актуални снимки : ТУК
 

Обявата е само за хора, които имат познания и ще могат да си направят кутия и свържат букси и т.н. Аз мога да помогна само с информацията, дадена ми от сервиза.

 

 

........................................................................................................

 

Намират се в град София и може да се видят и тестват на място. Има възможност да ги донеса и до Стара Загора. За други населени места с куриер.
 
За връзка : 0883 342 738

 

Редактирано от strballer
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Корекция в цените (но нагоре) :

Трикомпонентна система Focal K3P - 700лв
Четириканален усилвател Helix HXA 400 MKII - 240лв

Цените са крайни.

Кондензаторите остават на същите цени.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 months later...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...