Jump to content

Странна аномалия


Maverick_13

Recommended Posts

Аз си мисля, че ако пръснеш със спрей през дупката ще се оправи. Не вярвам да повреди нещо. Иначе е голямо разглобяването.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако се свали само таблото с уредите има достъп до моторчето под решетката - държи се на 2 винта по спомен, трябва къса отвертка за да се свали. Може да се напръска както е монтирано, но ОТДОЛУ, където е самото моторче. По-добре е да се свали, да се почисти и смаже. Ако се напръска през решетката, освен, че няма да помогне (не стига до моторчето) ще се омасли т-датчика, ще се налепи с прах и няма да отчита точно. Краен вариант е ако е много износено моторчето и не се оправя само със смазване е да се изключи или отдолу или през куплунзите, които се намират под дясната кора в краката на пасажера, до самия праг. Обикновено смазването обаче върши работа и повече не свири.

Редактирано от VBI
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми ще разглобявам. Започвам една зимна подготовка и искам да свърша всичко. И без това трябва да видя защо аджеба имам копче за халогените, а пък буксата отзад я няма. :huh: и ще разглобявам. Откъде ми събира вода в мокета под шофьорките крака.....имам някаква идея за това. Да сменя филтъра на купето и да отлепя кората под чистачките, че немеца преди мене я е лепил със силикон.....непонятно за мен. И е за такива щуротии ще се хвана края на седмицата да ги свърша. Специално свирукането ме трови от зимата още. Има теми кое как се сваля и почвам. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За свиренето според мене е вентилатора зад жабката,като увеличиш силата на духане тогава се появява!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Под чистачките изчистих всичко, когато взех колата. Имаше около 2 пръста вода и изчистих всички дупки от листа и какви ли не буклуци и пак я има влагата. Намерих една интересна тема от руските форуми: https://www.drive2.ru/l/9315401/ , но трябва да сваля калника за да стигна до там. Предполагам, че ще е пълно точно там с тиня. Според мен проблема го е имало доста отдавна и това обеснява защо кората под чистачките е хваната с някакъв черен силикон (лепило) за стъклото. Някой си е мислиел, че влиза вода от там, поне аз така си го обеснявам. В други ден ще й отделя един цял ден и ще обърна внимание на всичко. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...