Jump to content

Ауди А5 купе


DJ_STEVEN_79

Recommended Posts

Мерси колеги, пожелавам на всички вас да опитате усещането което дава чисто новата кола, ако не се сте го опитали де. Това ми е третото чисто ново Аиди, предишното беше Q3 модел 2016, карах го 2г. А първото ми беше Ауди А1 спортна.

 

DARAMUSSS: Все още не съм го пробвал, само на 500 км е, казаха ми до 1500 км да съм спокоен. Пък и тука максималната скорост е 110, ще я тествам в Германия  на път към БГ .

 

Между другото не съм фен на високите скорости.. Това което ме привлече в тази кола е най вече технологията, все пак е едно от най модерните Аудита в момента. 

 

В последствие ще ви кажа кое ми харесва и кое не. Засега MMI плюс системата с виртуалния кокпит кърти, заедно с ауди коннект онлайн. Разбира се и С-троника. Това ми е първата кола автомат за моята шофьорска кариера от 18 години.

 

Това което хич не ми хареса е Ауди саунд системата. Нищо общо с предишните модели. Даже след две седмици ще го оставя при дилъра да му видят скарата за баса, че дрънка яко :)

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 14 часа, nichirenshu написа:

Дай боже другия път да си купиш нещо различно от тракалник.

Колега вобще не е тракалник, даже си мислех че ще е , понеже е с гуми 255/35, но е доста доста комфортен,  сигурно защото не е с спортно окачване. Имах едно ТТ втора генерация навремето. Беше си страхотна кола за каране, но не и да се возиш, много скачаше, и тракаше специално по българските пътища, заради гумите на 255/35 и спортното окачване. 

 

Тази определено не така и си е доста комфортна за едно купе и нисък профил гуми. Разбира се най добрия тест ще е по българските пътища :).

Редактирано от DJ_STEVEN_79
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Той само ти поясни на какво казват "тракалник" по-горе защото ти си мислеше, че е на возене/окачване.

Иначе колата ти е с пълен S line пакет и това:

Преди 1 час, DJ_STEVEN_79 написа:

сигурно защото не е с спортно окачване

надали е така.

 

Иначе е хубава колицата, в началото по не можех да ги възприема, но определено изглежда добре.

Харесва ми и, че бронята на S line са я направили малко като на S line plus от предишната генерация, изпъкнала в краищата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, DStealth написа:

Моя коментар е пояснение на предходния ти пост, понеже беше в друга насока. Не съм казал, че трака тоя мотор, за мен е твърде малък и недостатчен за купе с 1700кг...за нещо различно от т.А -> т.Б...затова не ми харесва, S и RS5 моделите на 9т са вече по-приятни в тази насока, но както казах всеки си има нужди и възможности, та така.

Да си я ползваш със здраве колата.:zustimm:

Ясно колега, мерси мерси.. Тука при нас максималната скорост е 110 км/ч. А книжката ми вади парите така да се каже. А 110 км/ч се правят и с 60 конски сили с една лека кола. S i RS моделите на Ауди винаги са били атрактивни, няма спор, но всичко опира до средства. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...