Jump to content

Recommended Posts

Здравейте , почетох из форума, но не намерих точно такава тема .Искам да сменя дюзите  със такива от 110кс AHF. Моята е 8l AGR 90hp. (искам и ремап  и  махане ЕГР след смяната .)  Та въпросът ми е каква настройка е нужна дали като  отида за ремап там ще ми я направят или е нужно предварително ,чел съм че освен софтуерно трябва и ръчно да се регулира .Отворен съм и за съвети ако не съм избрал правилните дюзи или ако има по-оптимален вариант .

Поздрави !

Не е само до дюзите , турбото и то е малко , като цяло си заслужава само един чип и нищо повече за тоя мотор.

Турбината на AGR е с уестгейт,а не с променлива геометрия и за по-голяма заигравка/дюзи,разпръсквачи/,незнам има ли смисъл.

Няма.

Единствения бюджетен вариант за AGR е чип. Иначе отиваме много нависоко с парите за нови разпръсквачи, които са си цифра (~240лв), турбина с променлива геометрия от ASZ (VA), като не се знае и на какво турбо може да попадне човек. Не съм сигурен дали и компютъра не се сменя, като на тези от ASV се работи през OBD, а не чрез презапояване на чиповете или запояване на сокети.

Тези неща вървят заедно и няма как да пропуснеш едно от тях. Няма вариант само дюзи/само турбо.

Сложи един чип и си свиркай.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...