Jump to content

01217 лампа еърбег


Nonchev

Recommended Posts

Привет колеги, карам Ауди А4 В7 нямам кой знае колко много екстри. Така системно се появява така коментираната във форума грешка

01217-верига на пиропатрона за страничната въздушна възглавница, от страната на водача

          -Под горния праг на регулиране

          -постоянно

Свалих плюса на акумулатора. Гледах,че на В6 има клипче, според което под шофьорската седалка има втори конектор. Точно под седалката под пластмасовия капак имам само жълтия конектор за Аербега и задния конектор, т.е. нямам комфортмодулите. Затова развих болтовете на седалката и я повдигнах, оказа се че нямам конектор под седалката, както е при В6, а кабелът директно отива към кутията на страничния еърбег. Махнах внимателно капака на гърба на седалката и внимателно бръкнах към кутията на еърбега вътре в седалката, кабелът директно влиза в кутията на еърбега. Не посмях повече да пипам и затворих обратно всичко, както си му е реда. Затова внимателно извадих конектора в пода на шасито, почистих го и го напръсках със спрей за по-добър контакт. При самото влизане мъжко-женско си щракна както трябва, викам сега вс ще е ок. Затворих всичко по старо му с капачето на пода. Махнах и минуса на акумулатора, след това сложих клемите на акумулатора и изчистих грешката със софтуер. Изчезна, но след 5км пак светна. Та въпроса ми е да не би да има втори скрит конектор по седалката някъде -ето това е клипа на В6, в който има втори конектор под седалката, който липсва при мен:

Ако сложа една устер клема 4 квадратни милиметра на мястото на конектора в пода на шасито ще се оправят ли нещата или ще прецакам аербега ?

 

 

Редактирано от Nonchev
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...