Jump to content

Въпрос за каре на б3


Ceckata011

Recommended Posts

Здравейте. Миналата седмица ми се счупи дясно външно каре на аудито. (Б3 1.8 карбуратор). Преди да се строши тропаше на пълен ляв и пълен десен, дори на пълен десен биеше волана. Сега като запаля колата, полуоската със счупеното каре се върти въпреки че колата не е на скорост. Просто не мога да си обясна при положение че външното каре е счупено защо се върти полуоската. Спира да се върти само ако натисна съединителя. Незнам дали е нормално при счупено каре да е така. Въпроса ми е дали мога да я тегля в това състояние или трябва да викам репатрак до мястото където ще се прави? Искат ми 120 лева за репатрак... ремонта не струва толко. Но пък ако има вероятност да стане по голяма беля ако я дърпам в това състояние ще ги прежаля.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, не знам от къде си, но в Пловдив цената да ти качат колата на платформа в рамките на града е 40 лв.За наши хора - малко по-малко. На мой приятел наскоро се наложи. Не знам как ти ги обявяват тия цени при вас...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От София съм. Миналата година ми се наложи спешно и ми взеха 70 лева за 3км разстояние. Сега искат 120 за 40км. Лошото е че колата е 15км извън града. 

Редактирано от Ceckata011
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...