Jump to content

Как да свържа модул за управление на централното заключване на Ауди Б4 92г., АБТ мотор


RadiAngelova

Recommended Posts

Бихте ли ми казали кой кабел от машинката на шофьорската врата, към кой на модула да свържа,като прилагам и схемата му. Централното е компресорно.

1506015637411646624184.jpg

1506015790182792153927.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Със схеми и цветове на кабели не мога да помогна, но ТУК е показан принципа на свързване на допълнителния модул. Разгледай схемите на Мерцедеса и на Аудито. При Ауди има два варианта, като при първия се реже кабел(към предните врати) и се правят връзки към модула. При втория вариант се ползват кабелите от ключалката на багажника. Преди няколко месеца си сложих нещо подобно в колата и го монтирах до вакуум помпата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ейй все ще се намери някой с коментар "ми купи си ново" или "отиди на майстор", за това ли е този форум или за взаимо помощ? Кой ти каза ,че няма да мога? Нали са 3 кабела в тая машинка. Пък и се обръщам към хора, които са го слагали.Нали на жичкаджия замина предния чисто нов модул за 70 лева.

Благодаря колега за kaio04 !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има друга схема за ауди.по която трябва да се работи ,тези двете са неприложими.едната управлява с минус.а другата управлява с плюс.При Ауди се ползват и плюс и минус.затова е гръмнал модула при жичкаджията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Такааа по темата-централното се връзва по първата схема,независимо че на средния кабел сменя + и - . Двата крайни кабела от буксата на машинката на водача са за сигнал откл./закл. , а средния се връзва към обединените 2 маси на модула. Единственото за което честно казано не ми се занимаваше а и нямай време е да се сложат релета за възстановяване на централното,т.е. сега като се отключва с ключа се отваря само тази врата.Някой ден и до там ще стигна,но за момента ми е достатъчно ,че зимата като ми замръзне кючалката няма да влизам првз багажника :)

20170924_192041.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...