The_Ancient Posted December 9, 2017 Report Share Posted December 9, 2017 Ще започна с това, че колата загряваше и работеше нормално. Преди около две години ми монтираха газов инжекцион, след което и направиха обслужване: ремъци, ролки, водна помпа, термостат, промивка на охладителната система, смяна на антифриза с червен понеже имаше ръжда. След известно време забелязах, че зимата, на дълъг път, когато карам по-бързо, пада температурата на охладителната течност и парното духа хладно. На градско колата държи 90 градуса и не мърда, парното си работи нормално, но на дълго изстива. Майсторът първо ми каза, че е от студеното време и от това, че нямам кора под двигателя. Впоследствие намерих кора, той я монтира, времето се постопли, но проблемът остана. Четох по други форуми, че би могло да е от дефектен термостат или температурен датчик. Като се прибера в България ще закарам колата при други майстори да я видят. Моля посъветвайте ме от какво може да е проблема. Колата се кара предимно извънградско от майка ми, която е малко зиморничава и парното трябва да се оправи задължително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blagoy Petrov Posted December 10, 2017 Report Share Posted December 10, 2017 9 hours ago, The_Ancient said: Четох по други форуми, че би могло да е от дефектен термостат или температурен датчик... Щом и парното не работи както трябва не е датчик... Смени пак термостата . Link to comment Share on other sites More sharing options...
eic-idimitrov Posted December 10, 2017 Report Share Posted December 10, 2017 Термостат ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacky Posted December 10, 2017 Report Share Posted December 10, 2017 Термостат Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Ancient Posted December 10, 2017 Author Report Share Posted December 10, 2017 Благодаря! Весели празници! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now